Solslingan 14 C

Solslingan 14 C

Slutpris

2 225 000 kr


Solbacka strand— Norrtälje

Solslingan 14 C


Slutpris
2 225 000 kr

Solbacka strand— Norrtälje

Hemtrevligt bostadsrättsradhus med låg månadsavgift i Solbacka!

Nu finns det tillfälle att förvärva detta trevliga bostadsrättsradhus om 108/5 kvm i populära Solbacka med låg månadsavgift!

Här bor ni med genomgående hög standard i två plan med en generös uteplats och två balkonger! Bostaden är fördelad på 5 rok med ett nedre plan med kök i öppen planlösning mot matplats och vardagsrum. Härifrån har ni också utgång till altanen i västerläge. Övre plan består av 3 sovrum och ett allrum med stora fönsterpartier som ger ett härligt ljus. Bostaden har också två väl tilltagna duschrum/badrum som är placerade på var och ett av planen. Här finns alltså plats för hela familjen att leva och bo!

Sammanfattningsvis erbjuds ni här ett bekvämt boende med vattenburen golvvärme i två plan, påkostade materialval med genomgående ekparkett i hela huset. Goda förvaringsmöjligheter och ett varmbonat förråd om hela 5 kvm.

Området har under de senaste åren utvecklats till ett mycket omtyckt och populärt område. Nyproducerade villor och bostadsrätter blandas i ett barnvänligt område med närhet till både Norrtäljeviken med härliga promenadvägar och natur och Norrtälje Centrum. Här växer allt eftersom även lekplatser och fina gräsytor för barnen fram. Goda kommunikationer med buss samt närhet till förskolor, skolor och affärer gör det här till ett område som passar både äldre som yngre.

Varmt välkomna på visning!


Boarea/biarea
108/5 kvm
Avgift
4 490 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2018-09-22

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.