Stenrösevägen 5 / Färsna / Norrtälje

Rejält hus i fint läge

Slutpris
3 260 000 kr
Boarea/biarea
121/28 kvm
Driftkostnad
20 934 kr/år
Tomtarea
792 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2015-01-23
Bostaden är såld!

Denna villa på Stenrösevägen såldes av oss 2015-01-23. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Stenrösevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Färsna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Rejäl och trevlig enplansvilla med 4 rum och kök belägen på återvändsgata i lugna villakvarter. Gränsar mot skog där det finns motionsspår och 4H-gård. Stort garage med fjärrstyrd automatport. Altaner längs 2 av husets sidor och bakom garaget. Lättskött tomt som inramas av häckar. Mycket låg driftskostnad. Halverad fastighetsskatt i ca 5 år. Nära nybyggd skola och dagis. Stadsbuss stannar ca 300 meter från huset.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.