Strömbacken 3 / Rådmansö-Harängen / Norrtälje

Rejält och välskött fritidshus med nära till bad

Slutpris
1 875 000 kr
Boarea
69 kvm
Driftkostnad
18 450 kr/år
Tomtarea
2 827 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-09-17
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Strömbacken såldes av oss 2017-09-17. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Strömbacken

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rådmansö-Harängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta välskötta och rejäla hus på 69 väldisponerade kvadratmeter! Här ryms 3 sovrum, nyrenoverat duschrum med wc, trivsamt kök samt ett härligt vardagsrum med en värmande, och framförallt vacker, öppen spis. Då huset är vinterbonat kan det nyttjas året om och den som vill kan även göra källaren till boutrymme. Källaren, som är lika stor som huset är idag inredd förvaring och snickarbod men möjligheterna är stora för andra användningsområden.
Huset har en trevlig och praktisk planlösning som passar både familjen och Er som vill ha plats för gäster. En välkomnande gäststuga med både sängplatser och tvättställ finns också på fastigheten.

Båtplats finns via samfälligheten

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration