Trädgårdsgatan 3B

Trädgårdsgatan 3B


Centrala Norrtälje— Norrtälje

Trädgårdsgatan 3B



Centrala Norrtälje— Norrtälje

Central trea med trädgårdskänsla

Nu finns en unik chans att förvärva denna mycket trivsamma och väldisponerade trea i Brf Strömstaren, som har ett fantastiskt läge intill Norrtäljeån och till stadskärnan. Lägenheten har en stor uteplats på 21 kvm i eftermiddags- och kvällssolen samt en öppen planlösning med rymliga sällskapsytor. Den har ett stort vardagsrum som länkas samman mellan kök och uteplats. Vidare finns det ett stort master bedroom med en av de två stor skjutdörrsgarderoberna som finns i bostaden. Ett praktiskt badrum med både tork och tvättmaskin samt linneskåp. Lägenheten som ligger på bottenvåning ligger en bit ovanför gatan som gör att insynen utifrån blir minimal. Lägenhetshuset är byggt 2017 och håller en hög grundstandard.

På promenadavstånd når du allt som Norrtälje stadskärna har att erbjuda. Här finns de pendlarbussar som enkelt tar dig till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Likaså fina promenadstråk längs sjön Lommaren.

Varmt välkommen att anmäla er till visningen redan idag!


Boarea
79 kvm
Avgift
4 870 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2021-10-01

Mäklarhuset Norrtälje

Denna lägenhet på Trädgårdsgatan såldes av oss 2021-10-01. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Trädgårdsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.