Två kyrkors väg 3

Två kyrkors väg 3

Slutpris

5 200 000 kr


Estuna— Norrtälje

Två kyrkors väg 3


Slutpris
5 200 000 kr

Estuna— Norrtälje

Stor, vacker och charmig gammal lärarbostad om ca 315 kvm.

I vackra Estuna en bit utanför Norrtälje finns denna charmiga före detta lärarbostad. Huset användes under skoltiden även som matsal för elever fram till 1994 men har under de senaste åren varit privatbostad. Det är ett vackert putsat hus på hela 315 kvm med stora salar och otroliga möjligheter. Huset går att dela upp på tre mindre bostäder för den som önskar. Med en lummig trädgård och stora härliga gräsytor är denna bostad något alldeles unikt. Huset är perfekt för den stora familjen eller om man vill göra om det till ett flerfamiljshus.

På entréplan finns en stor sal med två stora pardörrar. Ytan är stor nog att dela upp till flera rum eller kanske behålla som den är med den vackra rymden. Huset inrymmer tre lägenheter utöver den stora salen och köket. En av lägenheterna är belägen i entréplan och nås både inifrån huset framsida och genom tvättstugan. En separat ingång tar dig till det ena mindre köket som går att koppla ihop med en del av övervåningen för att skap ett separat bodel. Vidare på övre plan finns ytterligare ett kök med möjlighet att skärma av till ett eget boende. På plan tre finns idag en oinredd vind med potential att göra om till ytterligare en lägenhet. Här finns öppna spisar och de vackra fönstren med spröjs bidrar till en hög charmfaktor. I källaren har det byggts en relax del med bastu och dusch för enkel avkoppling i vardagen. Här finns också matkällare, förråd m.m. Stora del av huset har plastmatta på golven men på vissa ställen är fiskbensparketten framtagen och bevarad.

Huset är ett gediget putsat hus med nytt värmesystem med dubbla borrhål och godkänt avlopp från 2016. Fastigheten har stor potential och det finns en oändlighet med möjligheter att skapa sin egen oas.

Intill bostaden finns en vacker kyrka, Estuna kyrka, samt en förskola för barn i åldern 0-5 år. Bara 5 min bort i Svanberga ligger en grundskola F-9. Till Norrtälje tar det ca 10 min med bil och där finns all tänkbar service som kan komma att behövas. Bussförbindelserna är goda och det finns en busshållplats bara 50 m från fastigheten där du kan ta dig till Norrtälje och sen vidare med buss mot Stockholm eller Uppsala. I Roslagsbro och Lohärad som ligger ca 10 min bort finns aktiva idrottsklubbar med längdskidor, cykling, löpning och fotboll samt golf.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
315 kvm
Driftkostnad
39 286 kr/år
Tomtarea
3 787 kvm
Rum
9 rum (5 sovrum)
Såld
2022-06-22

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Två kyrkors väg såldes av oss 2022-06-22. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Två kyrkors väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.