Vasagatan 1

Vasagatan 1

Slutpris

1 870 000 kr


Centrala Norrtälje— Norrtälje

Vasagatan 1


Slutpris
1 870 000 kr

Centrala Norrtälje— Norrtälje

Villakänsla mitt i stan, vacker fastighet i fint skick från byggåret 2006, parkeringsplats ingår

Välkommen till Vasagatan 1 centralt i Norrtälje och denna mycket trevliga tvårummare i perfekt skick från byggnadsåret 2006. Ett sällan återkommande tillfälle för dig som söker det lilla extra med både villakänsla och komfort. Lägenheten ligger bekvämt ett par trappsteg upp med ett fint och ogenerat hörnläge. Här finns en inglasad balkong med strålande eftermiddagssol ut mot föreningens trädgård. Mycket trevlig planlösning med vackra fönster som ger ett härligt ljusflöde i bostaden. Ytorna nyttjas optimalt och bostaden upplevs modern och bekväm med helkaklat duschrum med klinker på golvet, snyggt kök med gott om förvaring och bra arbetsytor. Bra förvaring i både hall och sovrum med flertalet garderober. Sovrummet har plats för dubbelsäng. Förråd finns till lägenheten en trappa ner.

Här bor du nära allt med fint cityläge och perfekt pendlarläge. Förening i det mindre formatet med fyra lägenheter. Det pampiga huset på Vasagatan 1 ger ett mycket stilfullt intryck både exteriört och interiört. På föreningen fina innergård i perfekt solläge finns gräsytor och paviljong under den varmare årstiden, fin plattsättning runtom. Varje lägenhet har sin egen parkeringsplats med elstolpe som ingår i den redan låga månadsavgiften och det finns även cykelförråd och gemensam tvättstuga.

Ett av Norrtäljes absolut bästa lägen med gångavstånd till allt som staden har att erbjuda av restauranger, shopping och kultur. Norrtäljes stadskärna och nya eftertraktade hamnen når du inom några minuters promenad, likaså välsorterad livsmedelsbutik. Fantastiska naturomgivningar med fina promenadstråk längs Norrtäljeviken och Societetsparken i närområdet.

Det här är ett boende för dig som uppskattar ett unikt boende med villakänsla i skärgårdsstaden Norrtälje.


Boarea
40 kvm
Avgift
2 212 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3
Såld
2022-05-23

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.