Västra Hållstavägen 57

Västra Hållstavägen 57

Slutpris

1 525 000 kr


Västra Hållsta— Norrtälje

Västra Hållstavägen 57


Slutpris
1 525 000 kr

Västra Hållsta— Norrtälje

Vinterbonat och timrat fritidshus med närhet till naturen!

Välkommen till detta naturnära fritidshus om 60 kvm med öppen spis, storstuga samt två sovrum.

- Timrat fritidshus med åretrunt standard
- Djupborrad brunn
- Ej planlagt område

Bostadshuset har med åren genomgått renovering och håller idag en fin standard. Kök, sovrum, hall samt matplats har målats vitt vilket ger en härlig känsla och gynnar det naturliga ljusinsläppet. I den så kallade storstugan syns det fina timret ända upp i nock och här finns gott om plats för matbord, soffgrupp samt öppen spis. I duschrum finns en mulltoalett, handfat med spegel samt helkaklad duschhörna.

Med detta naturnära läge kan du njuta av alla årets dagar. På tomten finns ett uthus om ca 15 kvm som går att använda som förråd eller gästhus, en äldre matkällare för förvaring samt stora gräsytor för odlingar eller andra aktiviteter.

Området erbjuder fantastiska naturomgivningar, där du kan ta långa promenader eller varför inte leta upp bär och svampställen? Fyrsjön ligger 1,5 km bort och där finns bad- och fiskemöjligheter. Närmsta tätort är Norrtälje och ligger ca 20 min bort. Här finns flertal skolor, butiker och serviceställen. Bussförbindelser förbi fastigheten finns via SL buss 640Z som måste beställas 2 timmar i förväg.

Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
60/4 kvm
Driftkostnad
7 396 kr/år
Tomtarea
2 439 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2023-06-07

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Västra Hållstavägen såldes av oss 2023-06-07. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Västra Hållstavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.