Sök Meny
Såld

Norrtälje - Centralt / Vegagatan 28

Trevlig 3:a i centrala Norrtälje med balkong mot Norrtäljeviken

Välkommen till en charmig och mysig trea i den fina föreningen Brf Sälgen. Med bara fyra lägenheter per hus är det ett trivsamt och lugnt boende. Här har man nära till centrum men också till naturen. Gå strandpromenaden längst med Norrtäljeviken till Grind och sen vidare längst med stigarna i Grindskogen bort till Solbacka strand. Eller en kort promenad åt andra hållet till Norrtälje centrum med butiker, restauranger och busstation. I framtiden kommer man att ha nära till Norrtäljes mest exklusiva kvarter "Norrtälje hamn".

Lägenheten ligger på andra våningen med en bra planlösning. Ett härligt vardagsrum med öppen spis och utgång till balkongen i söderläge med utsikt mot Norrtäljeviken. Idag är det öppet mellan vardagsrummet och det ena sovrummet vilket gör det ljust och luftigt. Högt i tak, den öppna spisen och de vackra parkettgolven är några tidstypiska detaljer som ger charm och trivsel. Balkongerna på ca 7 kvm byggdes 2010 och ligger i söderläge. Man har även tillgång till en egen liten odlingstäppa om man vill.

Välkommen till en lägenhet med charm!

Sponsrade länkar
Norrtälje / Centralt
Vegagatan 28
Slutpris: 1 650 000 kr
Boarea: 63 kvm
Avgift: 4 200 kr/mån
Driftkostnad: 200 kr/mån
Rum: 3 rum (2 sovrum)
Våning: 2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-06-02
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Norrtälje / Vegagatan