Vegagatan 28 / Centralt / Norrtälje

Trevlig 3:a i centrala Norrtälje med balkong mot Norrtäljeviken

Slutpris
1 650 000 kr
Boarea
63 kvm
Avgift
4 200 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2017-06-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Vegagatan såldes av oss 2017-06-02. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Vegagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en charmig och mysig trea i den fina föreningen Brf Sälgen. Med bara fyra lägenheter per hus är det ett trivsamt och lugnt boende. Här har man nära till centrum men också till naturen. Gå strandpromenaden längst med Norrtäljeviken till Grind och sen vidare längst med stigarna i Grindskogen bort till Solbacka strand. Eller en kort promenad åt andra hållet till Norrtälje centrum med butiker, restauranger och busstation. I framtiden kommer man att ha nära till Norrtäljes mest exklusiva kvarter "Norrtälje hamn".

Lägenheten ligger på andra våningen med en bra planlösning. Ett härligt vardagsrum med öppen spis och utgång till balkongen i söderläge med utsikt mot Norrtäljeviken. Idag är det öppet mellan vardagsrummet och det ena sovrummet vilket gör det ljust och luftigt. Högt i tak, den öppna spisen och de vackra parkettgolven är några tidstypiska detaljer som ger charm och trivsel. Balkongerna på ca 7 kvm byggdes 2010 och ligger i söderläge. Man har även tillgång till en egen liten odlingstäppa om man vill.

Välkommen till en lägenhet med charm!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration