Vegagatan 43B / Gransäter / Norrtälje

Gransäter - fantastisk utsikt

Slutpris
2 600 000 kr
Totalareal
609 kvm
Upplåtelseform
Tomt
Fastigh.bet
NORRTÄLJE LÄRKTRÄDET 10
Såld
2019-08-26
Bostaden är såld!

Denna tomt på Vegagatan såldes av oss 2019-08-26. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Vegagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gransäter är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett högt och härligt läge ligger denna tomt med magnifik utsikt över Norrtäljeviken. Attraktivt och lugnt område i Gransäter med närhet till centrum. Tomten ligger högt och sluttar mot söder ner mot Norrtälje viken. Höjden gör också att man ser över husen som ligger mellan Norrtäljeviken och fastigheten. Här har man sol hela dagen.

Idag står ett hus på tomten som säljaren har ansvaret att riva. Det finns rivningslov för fastigheten. Enligt detaljplanen ( se under dokument) så får fastigheten bebyggas med en byggyta på 120 kvm samt i två plan med en byggnadshöjd av 7,6 m.

Här bor du i en lugn miljö med en magnifik sjöutsikt på en södervänd sluttningstomt. Nära till skärgården, restauranger, skolor, småstadens egna centrum, båthamn, tennisbannor och skidbacke.

En unik tomt i en härlig miljö.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration