Vigelsjöhöjden 5A / Vigelsjö / Norrtälje

Trea med stor härlig terrass i sydväst

Slutpris
1 900 000 kr
Boarea
73 kvm
Avgift
4 819 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 ( 1 trappa)
Såld
2019-03-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Vigelsjöhöjden såldes av oss 2019-03-28. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Vigelsjöhöjden

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vigelsjö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en fräsch och trivsam trea med stor härlig terrass i sydvästläge. Sol hela eftermiddagen och kvällen. Skyddat från insyn och med härlig utsikt över grönområden. Populära Vigelsjöhöjden har närhet till både stad och natur med fina promenad- och joggingspår och badplats vid sjön Lommaren. För pendlaren är det nära till påfarten av Västra vägen och det går stadsbussar till centrum nedanför huset. Ett lugnt och trevligt område med öppna gräsytor och lekplatser samt skolor, förskolor och stall i närheten.

Lägenheten har en trevlig planlösning med stor öppen hall, två sovrum och vardagsrum med utgång till terrassen. Smakfullt renoverat kök och ett rymligt badrum med tvättmaskin och torktumlare.
Bostaden är belägen på våning 2 (1 trappa upp att gå från markplansentrén).
Förråd och tvättstuga beläget på våning 3 med hiss från övre entrén.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.