Vigelsjövägen 6 A

Vigelsjövägen 6 A

Slutpris

1 370 000 kr


Vigelsjö— Norrtälje

Vigelsjövägen 6 A


Slutpris
1 370 000 kr

Vigelsjö— Norrtälje

Uppdaterad 2:a med balkong i söderläge

Välkommen till en ljus, stor och välplanerad tvåa på tredje våningen i den välskötta föreningen Prästkragen i Vigelsjö. Lägenheten är smakfullt inredd och totalrenoverad de senaste åren, en lägenhet att bara flytta in.

Först möter du en stor, ljus och möblerbar hall som har gott om plats för ytterkläder och skor. Från hallen nås lägenhetens alla rum. Vandra vidare mot ett uppdaterat kök med elegant känsla och som är praktiskt planerat, glädjen att laga mat förstärks i detta fina kök. Sovrummet har gott om plats för dubbelsäng samt sängbord, där finns också en garderobsvägg för praktiskt förvaring. Dörren ut till balkongen nås från sovrummet. En mysig balkong som bara måste ses och med en vidunderlig utsikt över stora öppna, gröna ytor där solen lyser mest hela dagen. Via hallen nås också vardagsrummet som även det är ljust och stort med plats för både soffgrupp och matplats. Badrummet är lika fräscht som allting annat i denna nyrenoverade lägenhet, med klinker på golvet och kakel på väggarna. Ett funktionell badrum med en duschhörna, tvättmaskin, toalett och ett modernt tvättställ med kommod. Behovet av förvaring är väl försett med en rymlig klädkammare.

Bostadsrättsföreningen Prästkragen är en stabil, gammal och välskött förening med låga avgifter, god ekonomi och god sammanhållning. Föreningen tillhandahåller tvättstuga, lekplatser, fotbollsplaner, cykelrum och en trevlig innergård.


Boarea
66.8 kvm
Avgift
3 244 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2021-06-24

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.