Gammeltorpsvägen 4j

Gammeltorpsvägen 4j

Slutpris

2 295 000 kr


Centralt— Nykvarn

Gammeltorpsvägen 4j


Slutpris
2 295 000 kr

Centralt— Nykvarn

Fantastisk etagevåning om 140 kvm centralt i Nykvarn!

Välkomna till denna fantastiska etagevåning om 140 kvm i Centrala Nykvarn. Här möts man av en tilltalande planlösning som bjuder på härliga sällskapsytor samt tre sovrum, två badrum, vilket ger plats för den stora familjen.

Entréplanet bjuder på en välkomnande hall med klädkammare och stor garderobsdel. Ljust kök med väl tilltagen matplats fö 6-8 personer. Matplatsen ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet som har gott om plats för soffgrupp. Mycket fint ljus insläpp från generösa fönsterpartier. Vidare så finner man ett helkaklat badrum. Ett Master Bedroom med plats för dubbelsäng och nattduksbord, ett barn/arbetsrum med egen balkong.

Övre planet består av ett rymligt allrum som kan användas som TV-rum/sällskapsyta. Detta rum används idag som sovrum. Härifrån så når man den magiska terassen om ca 50 kvm med sol från lunch till solnedgång. En unik plats som gör att detta boende andas livskvalitet. Ett sovrum med plats för säng och skrivbord. Helkaklat badrum med bastu för 3-4 personer.

Parkeringsplats med eluttag finns för lägenheten, 300/månad.

I hjärtat av Centrum bor du attraktivt och mycket centralt med närhet till bland annat tågstation, vårdcentral, köpcentrum och busshållplats. Nykvarns Centrum ligger ett stenkast från lägenheten, Hökmossbadet en cykeltur bort och Vibynäs Golbana ligger en kort bilresa från bostaden. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt! Endast 30 minuter med tåg till Stockholm.

Välkommen på visning av ett boende som upplevs bäst på plats!


Boarea
141 kvm
Avgift
10 428 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 2
Såld
2024-01-19

Mäklarhuset Strängnäs/Mariefred

Denna lägenhet på Gammeltorpsvägen såldes av oss 2024-01-19. Se alla våra försäljningar i Nykvarn samt även på Gammeltorpsvägen.

Boka värdering

Johan Svärd

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.