Vetevägen 18

Vetevägen 18

Slutpris

5 950 000 kr


Nykvarn

Vetevägen 18


Slutpris
5 950 000 kr

Nykvarn

Välkomna till denna 1 1/2 plans villa i toppskick!

Välkomna till 1 1/2 plans villa med mycket bra läge i familjevänligt område! Huset har blivit fint renoverat de senaste åren och är i ett mycket bra skick. Här möter man en genomgående ljus interiör. En tilltalande planlösning som bjuder både på härliga sällskapsytor och gott om sovrum för den stora familjen. Det ligger fin parkett i hela huset.

På baksidan av huset hittar man en stor altan i soligt läge med ett härligt poolområde som andas livskvalitet!

På nedre plan så hittar vi ett ljust och fint köket med vita skåpluckor och vitvaror i läcker svart design. Gott om arbetsytor som passar perfekt för den som tycker om att laga mat. Generös matplats som rymmer 8-10 personer. En given samlingsplats i huset! Utgång till poolområdet. I anslutning finner man tvättstugan. Vidare så finner man ett Master Bedroom med gott om plats för dubbelsäng samt nattduksbord. Rustik fondvägg i trä ger ett karaktärsfullt intryck.

Vardagsrummet är en härlig sällskapsyta med plats för ordentlig soffgrupp och övrig möblering. Utgång till baksidans uteplats. Här finner man även ett sovrum som passar perfekt som barnrum/arbetsrum för den som jobbar hemifrån. Lyxigt helkaklat badrum i fina färger. Utrustat med handfat, WC, duschväggar i glas och handukstork.

På övre planet möter man ett väl tilltaget allrum som kan användas som vardagsrum om så önskas. Här finns gott om plats för möblering. Vidare så finner man två barnrum och ett Master Bedroom, ett mindre badrum med handfat, WC och dusch.

Huset ligger med närhet till Nykvarns Centrum för både shopping och snabba kommunikationer till Stockholm

Välkomna till visning av ett boende som bör upplevas på plats!


Boarea
161 kvm
Driftkostnad
52 111 kr/år
Tomtarea
802 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2022-04-18

Mäklarhuset Strängnäs/Mariefred

Denna villa på Vetevägen såldes av oss 2022-04-18. Se alla våra försäljningar i Nykvarn samt även på Vetevägen.

Boka värdering

Johan Svärd

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.