Hässlingbyslingan 16

Hässlingbyslingan 16

Slutpris

2 550 000 kr


Österhaninge-Västerhaninge— Österhaninge— Haninge

Hässlingbyslingan 16


Slutpris
2 550 000 kr

Österhaninge-Västerhaninge— Österhaninge— Haninge

Charmigt hus i natursköna Österhaninge!

Välkommen till Hässlingbyslingan 16 – en riktig pärla bland fritidshusen! Detta charmiga och fridfulla hem erbjuder inte bara en avkopplande tillflyktsort från vardagens stress och krav, utan kan även fungera som en permanentbostad.

Du välkomnas av ett öppet och ljust vardagsrum, där fönsterna ger en fantastisk utsikt över den omgivande naturen. Här kan du koppla av vid den mysiga braskaminen under kyliga kvällar.

Bostaden har ett rymligt kök med generösa arbetsytor där kan du njuta av att laga mat och dela måltider med familj och vänner i det härliga matrummet. De två sovrummen ger gott om plats för hela familjen, medan matrummet enkelt kan anpassas till ett tredje sovrum eller kontor efter behov. På entréplan finns en WC och ett duschrum en trappa ner i källaren.

Men det är utomhusområdet som verkligen ger detta fritidshus det lilla extra. Den stora trädgården är en lekplats för både barn och vuxna, med gott om plats för aktiviteter och trädgårdsarbete. Altanen har ett ultimat sydvästligt läge där du kan njuta av sena sommarkvällar och för den solskygge finns det plats i skuggan under taket. Den omgivande naturen inbjuder till långa promenader, cykelturer och utforskning.

Läget är perfekt för den som längtar efter en lugn och naturnära livsstil. Österhaninge erbjuder en vacker omgivning med närhet till badplatser, golfbana och vandringsleder. Samtidigt finns bekvämligheter som mataffärer, restauranger och 73:an bara en kort bilresa bort.

Så, om du längtar efter en plats där du kan ladda batterierna, njuta av naturen och skapa minnen, då är Hässlingbyslingan 16 det perfekta valet för dig. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck själv den oändliga charmen som väntar på dig här!


Boarea/biarea
46/32 kvm
Driftkostnad
17 602 kr/år
Tomtarea
2 413 kvm
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2023-06-17

Mäklarhuset Haninge

Denna fritidshus på Hässlingbyslingan såldes av oss 2023-06-17. Se alla våra försäljningar i Österhaninge samt även på Hässlingbyslingan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.