Söderbykroken 2

Söderbykroken 2

Slutpris

1 400 000 kr


Rånäs— Norrtälje

Söderbykroken 2


Slutpris
1 400 000 kr

Rånäs— Norrtälje

Naturskönt belägen BRF-Villa med garage i vackra Rånäs

Välkommen till en fantastiskt fint belägen BRF-villa med garage och nyttjanderätt till stor insynskyddad tomt i väster. Nyrenoverat kök med grafitgråa köksluckor. Inbyggnads micro och varmluftsugn samt induktionshäll och fläktkåpa. Fullhöjd på kyl och frys samt integrerad diskmaskin. Förvaringsmöbel med vitrinskåp och rymlig matplats för 6 personer. Vardagsrum med plats för stor soffgrupp och matsalsmöbel om så önskas .Utgång till trädäckad altan under tak i med härlig eftermiddag/kvällssol. Tre sovrum varav en med garderobslösning med skjutbara dörrar. Badrum med dusch och kaklade väggar. Praktisk tvättstuga med IVT- värmepanna. Entréhall med garderober och ingång till klädkammare med hyllförvaring och klädstång. Farstukvist med sittplats samt grind till liten altan där man kan njuta av soliga förmiddagar. Garage med förvaringshyllor samt inrett gästrum med egen ingång. Mellan garaget och huset finns bra förrådsyta för maskinell trädgårdsutrustning, cyklar mm. Tomt med gräsmatta och trädgårdsbuskar som syren, fläderblom, buskpioner, klätterrosor mm. Här finns även äppelträd, svarta vinbär, krusbär och jordgubbsland. Vackra träd som ek, kastanj och lönn. Tomten är inramad med staket.

Rånäs är en trevlig liten by på landet med förskola och grundskola till årskurs 6. Natursköna omgivningar för vandring och bär/svampplockning samt badplatsen vid Gavel-Långsjön med strand och badbryggor. Vackra Rånäs slott vid Skedvikens strand är ett välkänt konferenshotell mitt i byn. Avstånd till Rimbo är ca 13 km, Norrtälje ca 30 km, Uppsala ca 50 km och Stockholm ca 70 km. Bra busskommunikationer från Rånäs till Rimbo. Bra turtäthet med buss mellan Rimbo och Stockholm och direktbussar till Uppsala från Rimbo.

Missa inte chansen att förverkliga drömmen om ett lantligt bekvämt boende i vacker kulturbygd!


Boarea
103 kvm
Avgift
7 269 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2022-06-16

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Söderbykroken såldes av oss 2022-06-16. Se alla våra försäljningar i Rånäs samt även på Söderbykroken.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.