Vattenvägen 9

Vattenvägen 9

Slutpris

1 425 000 kr


Riala— Norrtälje

Vattenvägen 9


Slutpris
1 425 000 kr

Riala— Norrtälje

Charmigt och ombonat fritidshus med sol från morgon till kväll

En stor ljuvlig altan välkomnar dig till detta ombonade och charmiga fritidshus. Solen lyser på altanen från morgon till kväll och där finns ingen insyn. Tomten har berg i dagen på flera ställen som förhöjer tomtens charm men där finns också grönytor som ger möjlighet till trevliga utomhusaktiviteter som krocket och kub. Delar av tomten har skog som ger ett fint insynsskydd samt att en del av tomten vätter mot allmänning.

Fritidshuset är på 53 m² och till det kommer ett gästhus på 20 m² som sammantaget ger bra med utrymme för vistelse sommar- som vintertid. Samfälligheten har tappställe för vintervatten endast ca 200 meter bort. Från entrén kommer du in i en lång hall med plats för klädhängare och där finns också tre garderober. Från hallen nås de två sovrummen, ett med plats för enkelsäng och det andra med plats för både dubbelsäng och sängbord. I slutet av hallen finns badrummet med mulltoalett, tvättställ, dusch, tvättmaskin och varmvattenberedare. Hallen leder vidare till köket och vardagsrummet i öppen planlösning. I köket finns diskbänk, spis med glashäll samt kyl/frys. Det ljusa, härligt inbjudande vardagsrummet har fönster i tre väderstreck och här finns plats för matbord, sittmöbler, TV och en braskamin. Vardagsrummet höjer intrycket och upplevelsen av hela fritidshuset med sin ombonade charm där braskaminen höjer mysfaktorn vid både måltider och avkopplande samvaro.

Fastighetens gästhus på ca 20 m² har två rum, det ena rummet har plats för dubbelsäng och det andra rummet är lämpligt för enkelsäng eller som förråd. Även gästhuset är mycket ljust med tre fönster, vita väggar och tak samt nyslipat grangolv. På tomten finns också ett vedskjul.

En mycket väl fungerande samfälligheten sköter vägarna både vinter- och sommartid, ansvarar för sommarvattnet samt tappstället för vintervatten, fotbollsplan och loge.

Närmaste badplats finns vid sjön Largen ca 1,7 km bort, sjön med ett av Stockholms läns bästa vatten. Till närmaste busshållplats är det 2 km.


Boarea
53 kvm
Driftkostnad
10 430 kr/år
Tomtarea
1 972 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-09-06

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.