Ekeby gårdsväg 11 / Ekeby / Riala / Norrtälje

Naturskönt belägen fastighet med vy över ängar och beteshagar.

Slutpris
780 000 kr
Boarea
26 kvm
Driftkostnad
8 294 kr/år
Tomtarea
793 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2020-07-14
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på ekeby gårdsväg såldes av oss 2020-07-14. Se alla våra försäljningar i Riala samt även på ekeby gårdsväg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ekeby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till vacker kulturbygd i natursköna Riala-Ekeby. Fastigheten är lummigt inbäddad i grönska invid beteshage med vacker vy över ängsmark i soligt sydvästläge. Huset är inrett med ett kök, allrum och sovrum. Gäststugan erbjuder två sovrum samt förrådsbod. Friggeboden är inredd med ett duschrum/omklädningsrum och wc-rum med separett.


Det är ca 1 km till Riala med grundskola och vacker kyrka och ca 8 km till Bergshamra C som erbjuder en välsorterad mataffär som är apoteks- post- och systembolagsombud. I samhället finns även bibliotek och vårdcentral. Till Norrtälje är det ca 25 km och till Stockholm är det ca 60 km. Det finns badsjöar i närområdet, sjön Skären inom gångavstånd. Till sjön Largen är det ca 7 km.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.