Bangårdsvägen 57d

Bangårdsvägen 57d

Slutpris

1 275 000 kr


Cenralt Rimbo— Rimbo— Norrtälje

Bangårdsvägen 57d


Slutpris
1 275 000 kr

Cenralt Rimbo— Rimbo— Norrtälje

Väldisponerad och stilfull 2:a med centralt läge!

Nu saluförs en väldisponerad och stilfull 2:a om ca 49m² med centralt läge i populära Rimbo!

Lägenheten är genomgående stilfull och ljus. Välkommande hall med stora garderober och badrummet i anslutning. Fräscht badrum i grå och ljus ton med delvis kakel, badkar, tvättmaskin samt spotlights. Modernt kök i ljus gråton med plats för matbord och goda arbetsytor. Stort och luftigt vardagsrum med stora fönsterparti med trevligt ljusinsläpp, bra med plats för soffgrupp och TV-möbel. Ypperlig chans att bygga till en sovalkov med enkla medel och få till ett mindre sovrum till, alternativt en kontorsdel om det så önskas. Gediget sovrum i anslutning till köket med plats för dubbelsäng. Smart sparande lösning genom inrereparationsfond för bostaden, läs gärna mer under reperationsfond.

Brf Tendern- Omtyckt och välskött förening belägen i lugnt område med närhet till det allmänna och natur. Bostadsrättsföreningens lån per m² bostadsyta (årsredovisning 2021/22): 3 322kr. Föreningen har uppfört laddstationer för elbilar vid parkering!

På ca 5 minuters promenad når du Rimbocentrum med gott utbud av restauranger, livsmedelsbutiker, omtyckt badhus samt systembolaget, vårdcentral och apotek. en av flera restauranger är Peter's Pizza, här man kan tävla med vänner och familjer i dart eller shuffelbord samt äta gott. Gym nås på bekvämt avstånd från centrum. Vid Långsjön finner du välanordnat bad. Här ligger även IP Arkadien med bland annat fotbollsplaner, ishall och utegym - perfekt för den aktiva familjen. Rimbo har även en fin inomhushall med handboll-och innebandylag. Fina promenadstråk längs vattnet vid Långsjön och vackra omgivningar med ängar och hagar alldeles nära trots att man bor centralt. Goda kommunikationer med buss eller bil för resa mot Uppsala, Stockholm, Norrtälje samt Arlanda nås vid centrum.

Kommunen har för övrigt att erbjuda ett liv som passar alla, med sitt fina naturliv, bevarade reservat samt roslagsleden som har sin början i Danderyd och slut i Grisslehamn där du kan njuta av ett rikligt friluftsliv, skärgårdsliv med god access till Roslagens skärgårds som tar dig ända upp till Öregrund och vidare. Det finns stort föreningsliv och flertalet aktivitet som passar allas intresse - vuxen som barn. Det här en kommun att leva, bo och njuta i!
Tillträde önskas omgående eller enligt överenskommelse.


Boarea
48.8 kvm
Avgift
3 418 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2023-06-15

Mäklarhuset Norrtälje

Denna lägenhet på Bangårdsvägen såldes av oss 2023-06-15. Se alla våra försäljningar i Rimbo samt även på Bangårdsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.