Gamla Norrtäljevägen 228 / Frihamra / Rimbo / Norrtälje

Skederids-Mälby - trevligt hus på landet

Slutpris
1 475 000 kr
Boarea/biarea
85/74 kvm
Driftkostnad
30 659 kr/år
Tomtarea
1 507 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2014-10-19
Bostaden är såld!

Denna villa på Gamla Norrtäljevägen såldes av oss 2014-10-19. Se alla våra försäljningar i Rimbo samt även på Gamla Norrtäljevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Frihamra är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Hus i två plan med fritt läge och utsikt över ängarna. Kök med matplats från 2008. Stor härlig altan i sydväst där man kan umgås hela dagen. Huset har 7 rum inkl garage i källaren och ett rum på vinden vilket ger många möjligheter. Vacker sluttningstomt mot söder med gräsmattor och där den bakre delen är naturtomt. På fastigheten finns även två förråd. Trevligt hus på landet med närhet till Norrtälje och pendling till Stockholm.

Närhet till natur med promenader. I Finsta finns förskoleverksamhet samt skola upp till åk 6. Buss till Stockholm flera gånger dagligen. Pendlingsmöjligheterna är goda med närhet till p-platser vid Stockholmsbussarna utmed E18 ca 3 km. Till Norrtälje drygt 10 km.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.