Hubertusvägen 11A / Västertorp / Rimbo / Norrtälje

Välkommen till detta välbelägna brf-parhus med villa känsla.

Slutpris
1 625 000 kr
Boarea/biarea
87/34 kvm
Avgift
5 200 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-11-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på hubertusvägen såldes av oss 2019-11-22. Se alla våra försäljningar i Rimbo samt även på hubertusvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västertorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta mysiga brf-parhus med villa känsla. Härlig baksida med stor altan och bubbelbad. Välplanerad bostad om 4 rum och kök, två badrum samt garage med ett gästrum. Köket har vit skåpinredning och rymlig matplats, vardagsrum med utgång till trä däckad altan inramat med staket och plasttak. Tre sovrum samt klädkammare. Bostadsinnehavaren ansvarar för skötsel av tomtområdet intill bostaden.

Närhet till Rimbo centrum med bra allmänservice och affärer. Promenadavstånd till skola och förskola samt fina rekreationsområden. Fint utomhusbad finns i närområdet vid Långsjön. Rimbo har ett utmärkt pendlingsavstånd till Stockholm, Arlanda, Uppsala och Norrtälje.

Välkommen på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.