Västra Rickeby 31

Västra Rickeby 31


Rimbo— Norrtälje

Västra Rickeby 31Rimbo— Norrtälje

Enplanshus på stor och välplanerad tomt

Nu saluförs Västra Rickeby 31, ett enplanshus beläget på en välplanerade tomt om 2 270 kvm. Bostaden lämpar sig både för dig som söker en fritidsbostad eller ett mindre hus för permanentbostad.

Planlösningen fördelar sig på hall, kök, vardagsrum, tre sovrum i varierande storlekar samt ett badrum med tvättmöjligheter (renovering krävs). Tomten består av tallar, gräsytor, planteringar, grusgångar, ett uthus men även ett separat altandäck med vedeldat utebad. Bostaden kräver viss renovering.

Läget är perfekt för dig som vill ha nära både till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Till Stockholm är det ca 50 minuter, till Arlanda ca 25 minuter och till Uppsala ca 35 minuter. Livs, bensin och pendlarbussar finns i Gottröra. Förskola i Närtuna och Gottröra. I Rimbo ca 1,5 mil finns god service med bl.a. affärer, banker, vårdcentraler, restauranger, skolor och busstation.

Fastigheten säljs med en s.k. friskrivningsklausul och det finns begränsad information kring fastigheten då det är ett dödsbo som säljer. Kontakta mäklaren för mer information.


Boarea
65 kvm
Driftkostnad
34 300 kr/år
Tomtarea
2 270 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2024-03-22

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Västra Rickeby såldes av oss 2024-03-22. Se alla våra försäljningar i Rimbo samt även på Västra Rickeby.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.