Rö Stationsväg 4 / Rimbo / / Norrtälje

Vinterbonad stuga i vacker Roslagsnatur med utmärkta bussförbindelser

Slutpris
1 750 000 kr
Boarea
40 kvm
Driftkostnad
24 100 kr/år
Tomtarea
1 825 kvm
Såld
2019-08-28
Bostaden är såld!

Denna villa på Rö Stationsväg såldes av oss 2019-08-28. Se alla våra försäljningar i samt även på Rö Stationsväg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rimbo är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en trivsam vinterbonad stuga med åretruntstandard i vacker Roslagsmiljö. Huset erbjuder kök med moderna vitvaror. Vardagsrum med gjutgärnskamin som snabbt sprider en behaglig värme i huset. Allrum med fint ljusinsläpp samt trappa till inredd vind. Helkalat badrum med dusch, vattenwc och badrumskåp med gott om förvaringsmöjligheter. Inredd vind med takkupa samt plats för två sängar.
Fin plan trädgårdstomt inramad med gärdsgård, staket samt gunnebostängsel. Fastigheten erbjuder flertalet bärbuskar, fruktträd samt trädgårdsland och välskött gräsmatta. Gäststuga om 15 kvm samt friggebod och förrådsbod.
Grusad uppfart och gångväg till huset. Stor trädäckd altan i soligt söder och västerläge. Bra kommunikationer med tät busstrafik, busshållplats inom 1 minuts gångavstånd.

Till Rimbo Centrum är det 5 km och här finns bra allmänservice och affärer samt grundskola och förskola. Fint utomhusbad finns vid Långsjön. Rimbo har ett utmärkt pendlingsavstånd till Stockholm, Uppsala och Norrtälje.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.