Ängsbacken 4 / Ängsbacken / Björknäs / Saltsjö-Boo / NACKA

Välplanerad 2 1/2:a med inglasad balkong

Slutpris
2 075 000 kr
Boarea
64,6 kvm
Avgift
5 048 kr/mån
Rum
2,5 rum (1-2 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2018-01-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ängsbacken såldes av oss 2018-01-10. Se alla våra försäljningar i Saltsjö-Boo samt även på Ängsbacken

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ängsbacken / Björknäs är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

NYTT HELKAKLAT BADRUM SOM ÄR KLART TILL INFLYTTNING FEBRUARI/MARS! Välplanerad 2 1/2:a med en öppen planlösning på eftersökta Ängsbacken med inglasad balkong i väst mot lummig innergård. Lägenheten används i dag som en mini 3:a och är mycket ljus och fräsch med stora fönster i väst. Fräscht kök som har vitvaror, golv, bänkskiva allt från 2016., bra förvaring och arbetsytor. Öppen planlösning mellan vardagsrum, matplats och köket. Stor entréhall med bra förvaring. Extra sovrum i anslutning till ett stort sovrum, möjlighet att flytta väggen för att öka ytan på det rummet. Balkongens inglasning från 2015 här finns det även trätrall. Stort privat förråd finns i trapphuset mitt emot lägenheten. Mycket trevligt ogenerat läge på Ängsbacken med tvättstuga, gym, bastu och garage i huset. Buss mot slussen och Björknäs Torg med affärer inom ett par minuter från lägenheten. Gångavstånd till Glasbrukssjön med badplats, Skurusundet och grönområden. Inflyttning enligt ök. Visas även enligt överenskommelse, välkomna.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration