Betsövägen 8, 1 tr / Orminge Centrum / Saltsjö-Boo / Stockholm

Ljus 2:a om 54 kvm med fransk balkong och stor potential!

Slutpris
1 700 000 kr
Boarea
54 kvm
Avgift
3 346 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2017-05-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Betsövägen såldes av oss 2017-05-02. Se alla våra försäljningar i Saltsjö-Boo samt även på Betsövägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Orminge Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till en ljus och fin tvårummare med stor potential om 54 kvm med härlig fransk balkong! I populära Brf Betsövägen ligger denna rymliga lägenhet med ett stort allrum med öppen planlösning mot köket vilket bidrar till en social och trivsam känsla. Vidare finner ni ett rofyllt sovrum med plats för ordentlig säng och andra trivselmöbler, rymlig ljus hall samt badrum med badkar. Stor klädkammare i anslutning till hallen som även kan användas till ett mindre sovrum eller arbetsrum om så önskas. Här bor du med direkt närhet till Orminge C som erbjuder allt ifrån service, shopping och kommunikationer som tar dig till Slussen på ca 20 minuter. Föreningen tillåter juridisk person som köpare. För mer information, vänligen se föreningens hemsida www.betsoe.se. Arkitekten Gert Windgård har ritat en tillbyggnad på 3 våningar som innebär att lägenheten kommer att få en balkong, fastigheten snyggare fasad, nya hissar och en allmän upprustning.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration