Sök Meny
Såld

Stockholm / Saltsjö-Boo - Orminge Centrum / Betsövägen 8, 1 tr

Ljus 2:a om 54 kvm med fransk balkong och stor potential!

Varmt välkomna till en ljus och fin tvårummare med stor potential om 54 kvm med härlig fransk balkong! I populära Brf Betsövägen ligger denna rymliga lägenhet med ett stort allrum med öppen planlösning mot köket vilket bidrar till en social och trivsam känsla. Vidare finner ni ett rofyllt sovrum med plats för ordentlig säng och andra trivselmöbler, rymlig ljus hall samt badrum med badkar. Stor klädkammare i anslutning till hallen som även kan användas till ett mindre sovrum eller arbetsrum om så önskas. Här bor du med direkt närhet till Orminge C som erbjuder allt ifrån service, shopping och kommunikationer som tar dig till Slussen på ca 20 minuter. Föreningen tillåter juridisk person som köpare. För mer information, vänligen se föreningens hemsida www.betsoe.se. Arkitekten Gert Windgård har ritat en tillbyggnad på 3 våningar som innebär att lägenheten kommer att få en balkong, fastigheten snyggare fasad, nya hissar och en allmän upprustning.

Varmt välkomna på visning!

Sponsrade länkar
Stockholm / Saltsjö-Boo / Orminge Centrum
Betsövägen 8, 1 tr
Slutpris: 1 700 000 kr
Boarea: 54 kvm
Avgift: 3 346 kr/mån
Driftkostnad: 320 kr/mån
Rum: 2 rum (1 sovrum)
Våning: 1 av 4 (Hiss finns)
Såld: 2017-05-02
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Saltsjö-Boo / Betsövägen