Björkholmsvägen 225

Björkholmsvägen 225

Slutpris

3 975 000 kr


Östra Orminge / Björkholmsvägen— Saltsjö-Boo— Nacka

Björkholmsvägen 225


Slutpris
3 975 000 kr

Östra Orminge / Björkholmsvägen— Saltsjö-Boo— Nacka

4:a i souterräng med två uteplatser

Underbart charmigt bostadsrättshus i trivsamma kvarter. Huset är i souterräng och rymmer 4 rok om 122 kvm. Stor uteplats vid entrén med utsikt över den barnvänliga innergården. Här finns även ett förråd. Hall med plats för ytterkläder till vänster. Till vänster når du även kök och vardagsrum i öppen planlösning där matplatsen är centralt placerad. På detta plan finns också ett stort sovrum och helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Trappa ner till souterrängplan där ytterligare två stora sovrum finns, allrum som passar som tv-rum, lekrum eller sällskapsrum. Under trappan finns plats för skrivhörna eller pysselplats. Från allrummet når du även ett stort förråd samt badrum med dusch och toalett samt ingång till klädkammare. Från det ena sovrummet finns utgång till härlig uteplats med gott om plats för både loungegrupp och matbord. Välskött förening med god ekonomi. Nära till Orminge centrum där all tänkbar service hus med affärer, vårdcentral. skola och förskola och bussar till Slussen och andra delar i Nacka samt till Värmdö.


Boarea
122 kvm
Avgift
6 514 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-10-01

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.