Kocktorpsvägen 79 / Saltsjö-Boo/Lännersta / Saltsjö-Boo / Nacka

Enplanshus med stor hörntomt

Boarea
134 kvm
Driftkostnad
27 561 kr/år
Totalareal
1 775 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-02-07
Bostaden är såld!

Denna villa på Kocktorpsvägen såldes av oss 2019-02-07. Se alla våra försäljningar i Saltsjö-Boo samt även på Kocktorpsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Saltsjö-Boo/Lännersta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välplanerat enplanshus med uppvuxen och lummig trädgårdstomt. Välkomnande hall med klinkergolv, vardagsrum med braskamin och utgång till underbar altan med soligt och ogenerat läge, 3 rymliga sovrum (det går även att dela av vardagsrummet för ytterligare ett sovrum), mysigt kök med matplats invid burspråk, förråd/groventré, badrum med badkar och bastu, gäst-wc, Det finns även ett vinterbonat gästhus om 15 kvm samt en förrådsbod om 6 kvm. Här bor du med gångavstånd till bussar till Slussen, skola, förskola, mataffärer. Det är även gångavstånd till Orminge centrum med närservice, vårdcentral, folktandvård m.m.
Visas även efter överenskommelse - kontakta mäklaren för att boka tid!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration