Ormingeringen 75, 2 tr

Ormingeringen 75, 2 tr

Slutpris

2 175 000 kr


Orminge— Saltsjö-Boo— Nacka

Ormingeringen 75, 2 tr


Slutpris
2 175 000 kr

Orminge— Saltsjö-Boo— Nacka

Välplanerad, ljus 3:a i populära Ormingeringen. Stor inglasad balkong med morgonsol!

Ljus trea med stor inglasad balkong och morgonsol. Ytterst välplanerad hörnlägenhet med fönster i två väderstreck. Social lägenhet med rymligt vardagsrum, två bra sovrum med plats för dubbelsäng och stilrent, stilfullt renoverat kök med vackra originaldetaljer. Genomgående stavmönstrad ekparkett, generös takhöjd och ljusa ytskikt i lägenheten. K-märkta, arkitektritade hus med populärt toppläge i välskött område och förening med mycket god ekonomi.

HSB Agaten är en av Nackas absolut bästa föreningar. Äkta förening med mycket god, stabil ekonomi som äger marken. Låga lån med enbart 6.823 kr/kvm förra räkenskapsåret. Parkering utan kö finns för 1.500 kr/år samt gott om övriga gemensamhetsutrymmen såsom festlokal, övernattningslägenhet, innergårdar med lekplatser m.m.

Orminge är särskilt populärt tack vare en direkt närhet till såväl naturen och Orminge Centrums omfattande utbud. Med en kort buss/biltur är du i även i innerstan. Närområdet i Saltsjö-Boo erbjuder stora möjligheter till ett härligt friluftsliv i form av fina motionsspår, vandringsleder och flertaler insjöar med goda badmöjligheter samt grillplatser. Här finns även fotbollsplaner, Boo rackethall, ishall och icke att förglömma - omåttligt populära Yasuragi samt Skepparholmen ca 5 min bort med bil. Bra cykelvägar finns i hela vägen in till innerstan. Orminge Centrum är ett trivsamt centrum med stort utbud av caféer, restauranger, gym, bageri, vårdcentral, systembolag och tre stora matbutiker (Willys, Coop och Lidl). I närområdet finns skolor för alla åldrar (Myrsjöskolan, Orminge skola, Boo Gårds Skola, Kunskapsgymnasiet, mfl. förskolor). Ypperliga kommunikationer tack vare busslinjerna 444, 445 och 446 som tar dig till Slussen på 20 minuter. 471 tar dig även till Nacka Forum och sedan även den till Slussen. Från Orminge Centrum går motorvägsbuss in till innerstan på 15 minuter. Din bilburne är snabbt på motorvägen och parkerar praktiskt intill lägenheten på föreningens parkeringsplats.


Boarea
61 kvm
Avgift
4 325 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns)
Såld
2020-08-28

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.