Berguddsvägen 49

Berguddsvägen 49

Slutpris

3 000 000 kr


Bergudden— Saltsjöbaden— Nacka

Berguddsvägen 49


Slutpris
3 000 000 kr

Bergudden— Saltsjöbaden— Nacka

Totalrenoverad tvåa med ett högt fritt läge på populära Bergudden.

Välkommen till omtyckta Bergudden, högt beläget med radhuskänsla med hav och natur som närmsta granne. Äntligen finns nu en en fint renoverad lägenhet till salu i brf Bergudden övre. Lägenheten nås via en utvändig trappa upp till egen entrédörr. Rymlig tvåa som kan bli en trea. Lägenheten ligger högst upp i huset med naturen utanför fönstret, helt fri från insyn. Rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier och utgång till inglasad balkong med em-/kvällssol, fint kök med matplats vid fönster. Helkaklat lyxigt badrum. Stor klädkammare med tvättpelare. Rymligt sovrum med garderobsvägg. Goda förvaringsmöjligheter i stort förråd utanför ytterdörren. Parkeringsplats med laddstolpe ingår.

Detta är ett mycket trivsamt boende för dig som söker ett boende nära hav och natur samtidigt som du har kort avstånd till kommunikationer in till stan och kort promenadavstånd till god service. Flera mysiga restauranger finns i närheten. Klippbad, bryggor och sandstrand finns inom kort avstånd. Brf Bergudden övre är ett trivsamt bilfritt område med gemensamma ytor såsom lekpark, grillplats med fin utsikt mot Pålnäsviken och Baggensfjärden. Inom området finns även Berguddens förskola.


Boarea
69.3 kvm
Avgift
4 281 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2024-03-21

Mäklarhuset Saltsjö-Boo

Denna lägenhet på Berguddsvägen såldes av oss 2024-03-21. Se alla våra försäljningar i Saltsjöbaden samt även på Berguddsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.