Fogdevägen 2

Fogdevägen 2

Slutpris

6 900 000 kr


Segeltorp— Huddinge

Fogdevägen 2


Slutpris
6 900 000 kr

Segeltorp— Huddinge

Unik villa med stor tomt, trevlig uteplats och rymlig altan!

Nu finns chansen att förvärva denna fantastiska villa om 100 m² boarea + 72 m² biarea med stor grönskande tomt med trevliga sällskapsytor både ute och inomhus. Allt detta i ett mycket attraktivt område i Segeltorp där allt som hör vardagen till finns på bekvämt avstånd. Välkomna till Fogdevägen 2 och på visning!

Denna fantastiska villa utmärker sig på flera olika sätt. Dels genom dess smarta planlösning och dels genom dess fantastiska läge. På entréplan ryms 3 bra sovrum, badrum, kök och vardagsrum samt en stor altan. Köket är ljust och rymligt samt fullt utrustat. Här finns goda arbetsytor samt en fungerande vedspis vilket gör detta kök extra charmigt. Vardagsrummet är rymligt och har en välfungerande öppen spis vilket skapar en mysfaktor. Här finns plats för soffgrupp och övrigt möblemang. I anslutning till vardagsrummet når du den fantastiska balkongen om ca 30 kvm. Här är det sol från lunch till kväll, det är även tak på ungefär hälften av altanen för den som önskar sitta i skuggan under varma sommardagar. Under hela altanen finns ett stort och rymligt förråd. Utöver det finns även två varm-förråd. På nedre plan finns ett större sovrum med plats för dubbelsäng samt övrigt önskat möblemang. Hår finns WC, tvättstuga, hobbyrum och garage. Från nedre plan når du även ut till uteplatsen som erbjuder fina fikastunder tidigt på våren och har precis som altanen sol från lunch till kväll i ett vindstilla läge.

Fantastisk grönskande tomt om 1 600 m². Trädgården är lättskött och här finns i dagsläget flertalet rejäla odlingslådor för den som har gröna fingrar. På tomten finns 2 st körsbärsträd, 3 st äppelträd samt björnbärsbuskar vilket skapar en trevlig atmosfär. På tomten finns både en lekstuga och trädgårdsförråd. På uppfarten ryms flertalet bilar.

- Byggnaden är nyligen besiktigat.
- Energideklaration är utförd.
- Säljarna har tecknat en dolda fel-försäkring.
- Bergvärme är ny och installerad under 2023.

I villaidyllen Segeltorp har du nära till allt du kan önska och behöver. Inom gångavstånd når du Segeltorpscentrum som erbjuder frisör, restaurang, ett mysigt café och gym. Här finns utomordentligt goda kommunikationer, förskolor/skolor samt shopping och natur. På enbart några minuters gångavstånd når du flera förskolor och skolor. Skansbergsskolan och Segeltorpsskolan ligger på enbart 10 minuters gångavstånd.

Med bil är du snabbt ute på E4:an och i Stockholm city på endast 10 minuter. Föredrar du att åka kommunalt finns flera busslinjer på bekvämt avstånd som tar dig till anslutande tunnelbana i Fruängen. Promenadavstånd till mysiga Zetas trädgård och natursköna
området runt Långsjön med bad och lekplatser.

På bekvämt avstånd når du Kungens kurva, här finns allt du behöver, stormarknader, IKEA, flera butiker i Kungens kurvas shoppingcenter, Heron City. För den som vill ut i grönskan är det bara att ta cykeln till naturreservatet kring sjön Gömmaren som erbjuder både bad och fiske och vacker naturmiljö. Även ridskola, ishockeyhall, samt fotbollsplaner med konstgräs finns på promenadavstånd. Detta är ett mycket bra område med trevliga grannar.

Här är det bara att flytta in och sätta din egen prägel!
Varmt välkomna på visning!


Boarea/biarea
100/72 kvm
Tomtarea
1 600 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2024-04-16

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna villa på Fogdevägen såldes av oss 2024-04-16. Se alla våra försäljningar i Segeltorp samt även på Fogdevägen.

Boka värdering

Sophie Karlsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.