Drottning Kristinas väg 19

Drottning Kristinas väg 19

Slutpris

7 200 000 kr


Sigtuna - Harberget— Sigtuna

Drottning Kristinas väg 19


Slutpris
7 200 000 kr

Sigtuna - Harberget— Sigtuna

Mycket tilltalande villa med högt fint läge och fantastisk utsikt!

Välkommen till Drottning Kristinas väg 19, ett välkomnande hus vid foten av Harberget med härlig utsikt mot Mälaren. Det höga, insynsskyddade läget mot allmänning och skog gör tomten privat.

Huset har en genomtänkt planlösning i två plan med en stor, social yta på övre planet. Entréplanet har två sovrum (passar också som arbetsrum för den som jobbar hemifrån), en rymlig hall, tvättstuga, duschrum, bastu, WC samt ett varmbonat dubbelgarage. Från garaget når man två bra förrådsrum (det ena kan avändas som liten klädkammare) samt igång till det speciella bergrummet som aldrig blir fryskallt.

Övre planet rymmer ett generöst tilltaget vardagsrum med plats för stort matbord, en stor soffgrupp samt ytterligare en sittgrupp att trivas i framför den trygga, värmande täljstenskaminen. De många, stora fönstren med utsikt mot Mälaren samt takfönstret ger ett fantastiskt ljusinsläpp i rummet.

På övre husplanet finns även en privat del med tre bra sovrum, badrum och hall. Köket har bra arbetsytor och därifrån nås den stora, trevliga glasverandan (24 kvm) som rymmer såväl matbordsgrupp, soffgrupp och flera blombord. Ett underbart rum för umgänge från tidig vår till sen höst.

Uppe på taket finns ett trädäck med magisk utsikt mot både Garnsviken och Sigtunafjärden.

En luft/vatten pump installerades år 2017 med fyra konvektorer uppsatta i huset. Den stora tillhörande ackumulatortanken kan svara för uppvärmning av hela huset. Om fler konvektorer installeras skulle den redan låga energikostnaden sänkas.

Förutom de vackra äppelträden finns det många fina växter i trädgården. Här finns bl.a. ett vackert näsduksträd, magnolia, backsippor, Moses brinnande buske och prinsens knappar.

Gångavstånd till Sigtunas mysiga stadskärna med butiker, caféer, bibliotek, apotek, simhall m m. Hållplats för buss till Märsta på nära håll. Nära till förskola och andra skolor.

I det omedelbara grannskapet finns såväl blåbärsskog som vackra promenadvägar längs Mälarens stränder samt mot Viby by och Venngarns slott. Vid Garnsviken strax nedanför huset ligger en vattenskidklubb. Nära till fina bad på sommaren.


Boarea/biarea
196/55 kvm
Driftkostnad
31 311 kr/år
Tomtarea
1 120 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2020-11-24

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna villa på Drottning Kristinas väg såldes av oss 2020-11-24. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på Drottning Kristinas väg.

Boka värdering

Helena Bohman

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Sven-Erik Gustavsson

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.