Eskil Isakssons gata 5

Eskil Isakssons gata 5

Slutpris

2 780 000 kr


Sigtuna - Pilsbo— Sigtuna

Eskil Isakssons gata 5


Slutpris
2 780 000 kr

Sigtuna - Pilsbo— Sigtuna

Fin lägenhet med stor träaltan!

Fin och ljus lägenhet med exceptionellt bra läge i området belägen på markplan. Här finns tre välplanerade rum och kök och en stor uteplats i söderläge gränsande mot gångväg.

När du kommer in möts du av en trevlig hall som tar dig in till vardagsrummet och köket som har en delvis öppen planlösning.

I lägenheten finns det två sovrum med plats för dubbelsäng i båda. Det finns gott om förvaringsmöjligheter med en stor garderob bakom skjutdörrar i det största av sovrummen, en ytterligare lös garderob samt en rymlig klädkammare som nås från hallen. Vidare finns det ett yttre förråd.

Duschrummet är ett kombinerat dusch- och tvättrum med duschhörna och tvättho och tvättmaskin. Golv och väggar består av kakel och klinkers.

I Pilsbo finns både villor, radhus och lägenheter. Pilsbo är ett populärt och barnvänligt område med gångavstånd till skolor, förskolor och Sigtunas mysiga stadskärna med affärer, restauranger, hamnen, butiker mm.

Garnsviken, en del av Mälaren, med fiske och bad på sommaren och plogad skridskobana på vintern finns ett stenkast bort. Busshållplatser finns i området med kommunikationer för att ta sig till både Märsta, Arlanda och Uppsala.

Välkommen på visning!


Boarea
74.5 kvm
Avgift
4 620 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-10-18

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna lägenhet på eskil isakssons gata såldes av oss 2019-10-18. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på eskil isakssons gata.

Boka värdering

Matilda Gotthold

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.