Grimvägen 1

Grimvägen 1

Slutpris

7 000 000 kr


Sigtuna - Granby Strand— Sigtuna

Grimvägen 1


Slutpris
7 000 000 kr

Sigtuna - Granby Strand— Sigtuna

Sjönära boende med underbar utsikt och sjövy

Sjönära boende med högt läge och underbar utsikt och sjövy i fridfulla Granby Strand. De som bor här uppskattar lugnet och den trevliga atmosfären, de stora tomterna med de nybyggda fina villorna, närheten för barnen till lekkamrater, båthamn, bad, förskola, fiske och natur. Samtidigt är det mycket nära till Arlanda, Stockholm, Uppsala och givetvis mysiga Sigtuna. Efter jobbet och på helgen finns det många aktiviteter att välja på eller så stannar man hemma och njuter av vardagslyx!

Villan är ett modernt Myresjöhus byggt 2017 med stor terrass och sjöutsikt. Det finns en inhägnad tomt med insynsskyddad träaltan i söderläge, lekstuga med torn, nedgrävd studsmatta och exklusivt swimspa. Här kan barnen leka och de vuxna motionssimma. Villan har generös takhöjd, fint ljusinsläpp, sällskapsytor både på entré- och övre plan samt öppen planlösning mellan vardagsrum och kök med bardisk för social samvaro. Bra planlösning och generöst utrustad med bl.a fönster för ljusinsläpp över entrédörrar, inbyggt högtalarsystem ute och inne, USB-portar vid eluttag och vacker fasadbelysning.

Goda förvaringsmöjligheter med stort garage, förråd vid carport samt uppfart med parkeringsutrymme för båttrailer och flera bilar i bredd.

Möjlighet till båtplats och vid den gemensamma stranden och hamnanläggning vid Skofjärden i Mälaren finns en fest-/gemensamhetslokal med bastu, pentry och dusch.

Välkommen till ett underbart område!


Boarea/biarea
171/10 kvm
Driftkostnad
51 969 kr/år
Tomtarea
1 081 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2020-02-18

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna villa på Grimvägen såldes av oss 2020-02-18. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på Grimvägen.

Boka värdering

Patrik Gotthold

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Matilda Gotthold

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.