Ljustret 28

Ljustret 28

Slutpris

5 300 000 kr


Björkbacka Strand— Sigtuna

Ljustret 28


Slutpris
5 300 000 kr

Björkbacka Strand— Sigtuna

Välskött villa på lugn återvändsgata med sjöutsikt

Välkomna till denna familjevänliga bostad i populära och natursköna Björkbacka strand!

Husets entréplan erbjuder sociala ytor för familjen och vännerna att samlas på och har genomgående golvvärme. Ljusinsläppet är fantastiskt med fönster åt tre väderstreck och från den fria vyn över Garnsviken. I det fullutrustade köket kan middagarna förberedas, grillmästaren kan husera på uteplatsen som nås från matplatsen och sedan kan maten avnjutas tillsammans runt middagsbordet för upp till 14 personer! Vardagsrummet har stora fönsterpartier och i hallen finns förvaring både i förråd under trapp och bakom skjutdörrsgarderob. På entréplanet finns även ett fräscht badrum utrustat med dusch och lämpligt placerad nära entrén finner ni en praktisk tvättstuga med arbetsbänk och förvaring. På det övre planet finner ni tre sovrum i bra storlekar, förvaring i garderober och i klädkammare samt ytterligare ett fräscht badrum som är utrustat med både dusch och badkar! Via allrummet nås balkongen där kaffet kan avnjutas framför en förtjusande utsikt över vattnet.

Tomten omges av en grön häck och erbjuder en trallbelagd uteplats som sträcker sig från entrén och runt huset och längs med den ena långsidan, perfekt att följa solens gång under dagen till den slutligen går ner vid ca 22-tiden över vattnet under sommartid. På tomten har ni även en plan gräsyta och utrymme för odlingar och planteringar. Carport och uppfart med plats för ett par bilar och via carporten nås förråd.

Läget i området är optimalt på lugn återvändsgata och med naturen nära. Här har ni promenadavstånd till låg/mellanstadieskola och flera förskolor och utmed Garnsviken går en fin strandpromenad in till de centrala delarna av Sigtuna. Busshållplats finns vid Märstavägen och på ca 7-8 minuter är ni vid Sigtuna busstation. För den bilburna pendlaren är det enkelt att ta sig ut på väg 263.

Välkomna att uppleva denna bostad på plats, välkomna på visning!


Boarea
144 kvm
Driftkostnad
43 358 kr/år
Tomtarea
492 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-10-13

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Ljustret såldes av oss 2019-10-13. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på Ljustret.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.