Manfred Björkquists Allé 14 D

Manfred Björkquists Allé 14 D

Slutpris

4 900 000 kr


Sigtuna - Sjudargården— Sigtuna

Manfred Björkquists Allé 14 D


Slutpris
4 900 000 kr

Sigtuna - Sjudargården— Sigtuna

Unikt boende i Sigtuna!

Välkommen till ett attraktivt boende i en ägarlägenhet med "townhouse"- känsla i underbara Sigtuna. Lägenheten, som är en del av Sörgården, uppförd 1928, ligger i en vacker kulturmiljö och totalrenoverades under 2010-2011 med omsorgsfullt valda och påkostade material. Här njuter du av modern standard med tidstypiska och karakteristiska detaljer väl bevarat. Sörgården består av fyra ägarlägenheter med gemensam trädgård och pool. En miljö där du njuter av härliga stunder vid poolen med vacker vy över Mälaren.

Ägarlägenhet betyder att även en juridisk person får köpa och passar mycket bra för dig som eventuellt vill kunna hyra ut utan begränsningar. Ägarformen är den vanligaste lägenhetsformen i Europa men relativt ny i Sverige.

Närheten till Sigtunas pärlor inbjuder till promenader längst gågatan bland de äldre husen och den fina hamnen. På bara några minuter når du badplats med sandstrand, tennis- och fotbollsanläggningar, skidbacke, skatepark och elljusspår som du kan nyttja sommar som vinter. Nära till skolor, här bor du ett stenkast från SSHL. Bra kommunikationer med buss som tar dig till Arlanda, Märsta pendelstation, Knivsta och Uppsala.

Lägenheten, som omfattar tre våningar, har en välkomnande hall på entréplan. Kök och vardagsrum har en öppen och trivsam planlösning. Utsikt över trädgården och värmen från en Conturakamin ger en skön atmosfär. Köket är modernt och väldesignat med hög standard. De gröna luckorna ger en modern och samtidigt klassisk känsla. Stilrent badrum med badkar.

En vacker trappa med härlig rymd leder upp till övervåningen där du hittar två fina sovrum. Det stora sovrummet bjuder på sjöglimt och ett fantastiskt ljus. För förvaring finns en rymlig garderobsmöbel. Det lite mindre sovrummet har fina detaljer som fönsterkupa och snedtak. Badrummet på övre plan är även det ljust och inbjudande. Med tre fönster mot den inbjudande gården får man en harmonisk känsla.

Souterrängplanet har ett stort allrum med generös takhöjd och djupa fönsternischer. Med separat utgång blir det här rummet idealiskt som extra sovrum eller kontor. Rummet ligger i anslutning till de generösa uteplatsen på cirka 25 kvadratmeter. På souterrängplan finns även en tvättstuga med dusch och separat toalett.

Uteplatsen vid huvudentrén har en skärmvägg och är utbyggd - den pampiga granittrappan vetter mot den vackra Klockbacken och den trivsamma innergården.
I anslutning till den gemensamma trädgården och poolen (9 x 5 m uppvärmd med bergvärme), ligger den rymliga uteplatsen med ingång till souterrängvåningen.
Den gräsmatta som omger gaveln på fastigheten hör även den till lägenheten. Mot grannen finns ett insynsskydd samt en spaljé mot poolen.

Vid huvudentrén finns även ett varmbonat förråd om 9 kvadratmeter. Fiber är installerat.

Välkommen med Din visningsbokning!


Boarea
100 kvm
Driftkostnad
4 161 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Upplåtelseform
Äganderätt
Såld
2021-02-11

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna lägenhet på Manfred Björkquists Allé såldes av oss 2021-02-11. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på Manfred Björkquists Allé.

Boka värdering

Lina Gustavsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.