Munkholmsvägen 59 / Sigtuna - Munkholmen / Sigtuna

Fastighet i mycket fint skick med strålande sjövy!

Slutpris
12 000 000 kr
Boarea/biarea
190/18 kvm
Driftkostnad
37 322 kr/år
Tomtarea
1 577 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2020-04-22
Bostaden är såld!

Denna villa på Munkholmsvägen såldes av oss 2020-04-22. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på Munkholmsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sigtuna - Munkholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Munkholmsvägen 59, en fastighet i perfekt skick med en hänförande vy över Sigtunafjärden och Sigtuna Stad!

Huset som ligger ett stenkast från Mälaren uppfördes av nuvarande ägare år 2010. Planlösningen är väl genomtänkt och smakfulla tillval med fina detaljer ger en varm och behaglig känsla rakt igenom.

Entréplanet rymmer en hall med bra förvaring, allrum, tre potentiella sovrum, tvättrum samt ett badrum. Det rymliga allrummet har en braskamin som ger en hög mysfaktor. Badrummet som har både en dusch och ett badkar är helkaklat och har klinkergolv.

Det övre planet nås via en trappa med två raka löp med vilplan.

På det övre planet finns de sociala ytorna i form av vardagsrum och kök med en makalös sjöutsikt. Vardagsrummet har en härlig rymd med ett tak som är öppet upp till nock. Takfönster i kombination med ett flertal fönster och burspråk ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Köket som är från Vedum är mycket trivsamt med vita luckor och en arbetsbänk av granit samt en praktisk köksö. Det är gott om arbetsytor och förvaring och naturligtvis fullutrustat när det gäller vitvaror. Mellan kök och vardagsrum finns skjutdörrar i glas från golv till tak för att göra en avgränsning i den öppna planlösningen. På det övre planet finns utöver kök och vardagsrum även två sovrum samt två badrum. Samtliga ytskikt har vårdats varsamt och är i mycket fint skick.

Huset värms upp genom vattenburen golvvärme i båda plan. Värmekälla är en frånluftsvärmepump som ger låga driftskostnader.

I trädgården i anslutning till huset finns en altan med strålande sjövy i bästa sydvästläge med sol både dag och kväll. Trädgården som delvis består av naturtomt är lättskött. Uppfarten är asfalterad och från uppfarten leder en trappa upp till huset samt möjlighet att köra upp bilen ända fram till ytterdörren. Det finns ett dubbelgarage som färdigställdes 2012 och ytterligare två bilar får plats framför garaget. På tomten finns även ett yttre förråd.

Munkholmen är ett mycket populärt och lugnt villaområde med egen badplats vid Mälaren, båtförening och liten idrottsplats med mera. Villan ligger i ett område med endast lokal trafik. God grannsämja ger en extra trygghet till området.

Välkommen till en villa som skall upplevas!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Munkholmen

Munkholmen är ett av de populäraste områdena i Sigtuna med vacker vy över Mälaren och Sigtuna Stad i blickfånget.

Området

Munkholmen ligger på en halvö mittemot Sigtuna Stad. I området finns bl.a. Munkholmsbadet och båtplatser. Här finns radhus, villor och grönområden, bra kommunikationer och närhet till Strandpromenaden som sträcker sig från Björkbacka strand genom Sigtuna stad till Sjudargårdsbadet.

Fritid och närservice

Munkholmsbadet med strand och brygga. Den lummiga och orörda Tilskogen med gott om svamp och bär är ett stenkast bort. I Sigtuna Stad finns Stora Gatan som är en idyll i sig själv, med ett gott utbud av butiker, caféer, restauranger, biograf, minigolf och all annan tänkbar service. I Sigtuna finns ett rikt föreningsliv med allt från idrottsklubbar till hembygdsföreningar.

Kommunkationer

Buss mot Sigtuna stad, Märsta och Arlanda. I Märsta går det SL-tåg mot Stockholm samt SJ-tåg mot Stockholm och Uppsala.

Familjeliv och nöje

På gångavstånd finns både Sankt Gertruds skola, årskurs 0-6 och Tils förskola. Besök kommunens hemsida för mer information www.sigtuna.se

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.