Stora Brännbovägen 25

Stora Brännbovägen 25


Sigtuna - Brännbo— Sigtuna

Stora Brännbovägen 25Sigtuna - Brännbo— Sigtuna

Trea med låg månadsavgift och balkong!

Välkommen till denna trevliga lägenhet endast en halv trappa upp med balkong!

Denna trea har en rymlig hall med separat klädkammare, ett kök med plats för matgrupp, två sovrum, helkaklat badrum som är förberett för tvättmaskin och ett vardagsrum där man når den soliga balkongen i sydvästläge med fin vy över egnahemsområde. Till lägenheten finns ett rymligt källarförråd samt en liten matkällare.

Det är en välskött Riksbyggenförening, Brf Sigtunahus nr 3, som genomfört stora renoveringar under de senaste decennierna med bland annat, stambyte både vad gäller vatten/avlopp och el, installation av nya fönster och entrédörrar, byte av yttertak med mera. I föreningen finns även en gästlägenhet med toalett och dusch som kan korttidshyras av medlemmarna och deras anhöriga. För mer information om föreningen hänvisas till föreningens årsredovisning.

Brännbo är en stadsdel med blandad bebyggelse, egnahemsvillor och hyresrätter från 1950-talet, bostadsrätter och hyresrätter från 1960-talet. SL-buss till stadskärnan och Märsta Station passerar området. Det är gångavstånd både till stadskärnan och det nya området Sigtuna Stadsängar där en mångfald av service finns.

Välkommen med din visningsanmälan!


Boarea
72 kvm
Avgift
4 327 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-02-23

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna lägenhet på Stora Brännbovägen såldes av oss 2024-02-23. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på Stora Brännbovägen.

Boka värdering
Lina Gustavsson
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad