Järnbärarvägen 10 / Bredäng / Skärholmen / Stockholm

Nyproducerad lägenhet i förening med god ekonomi.

Slutpris
1 820 000 kr
Boarea
41 kvm
Avgift
2 193 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
0 av 8 (Hiss finns)
Såld
2020-02-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Järnbärarvägen såldes av oss 2020-02-06. Se alla våra försäljningar i Skärholmen samt även på Järnbärarvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bredäng är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nyproducerad tvåa i förening med mycket bra ekonomi. Kliv in i hallen och känslan kommer direkt. Genomgående smakfulla materialval. Möblerbar hall, helkaklat badrum med värmegolv, kök/vardagsrum med öppen planlösning samt ett sovrum med garderober. Köket har integrerade vitvaror vilket ger ett enhetligt intryck. Genomgående parkettgolv och vitmålade väggar. I avgiften ingår även bredband, kabel-tv samt ett externt mindre förråd. Parkeringsplats finns. Järnbärarvägen har ett lugnt läge i området. Med bara 5-7 minuters promenad nås Bredängs tunnelbana och centrum. Välkomna på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.