Helikoptergatan 42

Helikoptergatan 42

Slutpris

4 700 000 kr


Skarpnäck— Stockholm

Helikoptergatan 42


Slutpris
4 700 000 kr

Skarpnäck— Stockholm

Bekvämt boende i barnvänligt område.

Radhus i område som gör skäl för sitt namn - Tegelparken. De fina radhusen i tegel är ritade av en dansk arkitekt och teglet är importerat från Danmark. Området är lugnt och ligger lite avskiljt från Skarpnäck och med utsikt mot Sportfältet.

Interiör finner man ett klassiskt radhus med kök, vardagsrum och duschrum/tvättstuga i entréplan och med tre sovrum och badrum på övre plan. En planlösning som är beprövad och som alltid är uppskattad. Köket har bra arbetsytor, gott om förvaring och bra maskinell utrustning. Duschrummet har både tvättmaskin och torktumlare samt wc och duschplats. Vardagsrummet har stora fönsterpartier mot grönområdet bakom husen och utgång till en lättskött trädgård och uteplats med förmiddagssol.

De tre sovrummen är fördelade på ett rymligt föräldrasovrum samt två mindre barnrum, varav ett med fransk balkong. Allrummet kan bli barnens egna tv-rum men kan också delas av i ett fjärde sovrum. Badrum med badkar är uppskattat av barnfamiljer.

Bilen parkerar man på uppfarten, nära till köket med alla matkassarna! Här finns även ett förråd för cyklar m.m.

Nära till tunnelbana och bussar, här tar man sig snabbt till stora delar av Stockholm, och på fritiden finns gott om naturområden och badplatser i närheten.


Boarea
116.5 kvm
Avgift
5 495 kr/mån
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2018-06-09

Mäklarhuset Enskede

Denna radhus på Helikoptergatan såldes av oss 2018-06-09. Se alla våra försäljningar i Skarpnäck samt även på Helikoptergatan.

Boka värdering

Tommy Sundvall

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.