Dalbobranten 29

Dalbobranten 29

Slutpris

1 800 000 kr


Sköndal— Stockholm

Dalbobranten 29


Slutpris
1 800 000 kr

Sköndal— Stockholm

Välkommen till en härligt och modern bostad. Redo för inflytt!

**Av säljaren accepterat pris!**

Välkommen till denna nyrenoverade fantastiska tvårummare, där varje kvadratmeter är välutnyttjad och redo att flyttas in i. Direkt när du kliver in möts du av en rymlig hall med gott om plats för avhängning och en praktisk byrå. Det större sovrummet välkomnar rikligt med solsken genom sina stora fönster och erbjuder tillräckligt med utrymme för en bekväm dubbelsäng. Förvaringsmöjligheterna är utmärkta tack vare garderober med skjutdörrar längs en hel vägg.

Denna imponerande bostad erbjuder även ett stort och modernt badrum. Badrummet är utrustat med golvvärme, vilket ger en exklusiv och lyxig känsla och ger dig en perfekt start på dagen. Att kliva ut på ett varmt golv och känna en avkopplande atmosfär bidrar till en extra touch av komfort.

Badrummet är också utrustat med en nyinstallerad tvättmaskin och torktumlare, vilket ger dig bekvämlighet och sparar tid och energi. Oavsett om du behöver tvätta en snabb tvätt eller ta hand om större mängder kläder, har du allt du behöver inom räckhåll i detta moderna badrum. Det är verkligen en fördel att ha dessa bekvämligheter tillgängliga och gör det möjligt för dig att njuta av en smidig och bekväm livsstil i ditt nya hem.

Vardagsrummet är ljust och luftigt, tack vare det härliga solljuset som strömmar in genom de stora fönstren. Detta skapar en trivsam atmosfär och ger gott om utrymme för att inreda med din önskade soffgrupp och TV-bänk. Köket är modernt och har nyligen renoverats med nytt kakel, diskmaskin och takspotlights, vilket ger en stilren och funktionell yta för matlagning och måltider.
Till lägenheten tillhör förråd och matförråd.

Välkommen till din drömbostad, där bekvämlighet, ljus och modernitet möts för att skapa en härlig boendemiljö.


Boarea
41.5 kvm
Avgift
2 331 kr/mån
Rum
2 rum
Såld
2023-07-04

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Dalbobranten såldes av oss 2023-07-04. Se alla våra försäljningar i Sköndal samt även på Dalbobranten.

Boka värdering

Federiko Ortiz

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, spanska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.