Vinthundsvägen 7 / Norra Sköndal / Sköndal / STOCKHOLM

Barnvänligt läge!

Slutpris
4 700 000 kr
Boarea
137 kvm
Driftkostnad
27 556 kr/år
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2018-05-31
Bostaden är såld!

Denna radhus på Vinthundsvägen såldes av oss 2018-05-31. Se alla våra försäljningar i Sköndal samt även på Vinthundsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Norra Sköndal är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fint radhus med barnvänligt läge och med en barnvänlig planlösning! Här bor man nära stan men också med vackra naturnära omgivningar som Drevviken, Flatenbadet samt Hellasgården och Söderbysjön inom cykelavstånd. För barnen finns populära lekparken Skallet i området med gungor, sandlådor, klätterställning och rutschkana samt bollplaner. Här har man ett av områdets lugnaste lägen, och kring huset finns fina parkytor med gott om fruktträd.

Huset har ett entréplan med härliga sällskapsytor, stort vardagsrum samt ett bra kök med matplats för 6-8 personer. Här finns även en tvättstuga och ett fint renoverad duschrum. På övre plan har man 4 sovrum och ett lika fint renoverad badrum som på entréplan. I anslutning till huset har man två uteplatser, en öster samt en väster, vilket gör att man kan välja sol eller skugga under hela dagen. Uteplatsen vid entrén är inhägnad, perfekt för en småbarnsfamilj.

En stor fördel är tvåbilsgaraget! Självklart bra om man har två bilar men också om man har cyklar och annan utrustning som tillhör en barnfamilj.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration