Vinthundsvägen 7

Vinthundsvägen 7

Slutpris

4 700 000 kr


Norra Sköndal— Sköndal— STOCKHOLM

Vinthundsvägen 7


Slutpris
4 700 000 kr

Norra Sköndal— Sköndal— STOCKHOLM

Barnvänligt läge!

Fint radhus med barnvänligt läge och med en barnvänlig planlösning! Här bor man nära stan men också med vackra naturnära omgivningar som Drevviken, Flatenbadet samt Hellasgården och Söderbysjön inom cykelavstånd. För barnen finns populära lekparken Skallet i området med gungor, sandlådor, klätterställning och rutschkana samt bollplaner. Här har man ett av områdets lugnaste lägen, och kring huset finns fina parkytor med gott om fruktträd.

Huset har ett entréplan med härliga sällskapsytor, stort vardagsrum samt ett bra kök med matplats för 6-8 personer. Här finns även en tvättstuga och ett fint renoverad duschrum. På övre plan har man 4 sovrum och ett lika fint renoverad badrum som på entréplan. I anslutning till huset har man två uteplatser, en öster samt en väster, vilket gör att man kan välja sol eller skugga under hela dagen. Uteplatsen vid entrén är inhägnad, perfekt för en småbarnsfamilj.

En stor fördel är tvåbilsgaraget! Självklart bra om man har två bilar men också om man har cyklar och annan utrustning som tillhör en barnfamilj.


Boarea
137 kvm
Driftkostnad
27 556 kr/år
Tomtarea
158 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2018-05-31

Mäklarhuset Enskede

Denna radhus på Vinthundsvägen såldes av oss 2018-05-31. Se alla våra försäljningar i Sköndal samt även på Vinthundsvägen.

Boka värdering

Tommy Sundvall

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.