Järnåldersringen 779 / Söderby / Haninge

Väl omhändertaget radhus i familjeidyll!

Slutpris
3 300 000 kr
Boarea
111 kvm
Avgift
5 475 kr/mån
Rum
4,5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-09-17
Bostaden är såld!

Denna radhus på Järnåldersringen såldes av oss 2019-09-17. Se alla våra försäljningar i Söderby samt även på Järnåldersringen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Söderby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här finner vi ett väl omhändertaget radhus i optimalt läge som passar familjen som sätter lika höga krav på området som på sitt boende.
Detta radhus erbjuder generösa sociala ytor, plats för lek och bus på uteplatserna samt närområdet som man kan låta barnen leka fritt i de närliggande lekparkerna.
Utöver kvalitéerna med de öppna sociala ytorna så finner vi ett renoverat kök med plats för hela familjen, bra badrum på övre plan och ett nyligen renoverat badrum på entréplan.
Hela familjen får plats med 3 bra sovrum och ett mindre rum som idag används som sovrum med fina färgval.

Radhuset är beläget i lugnt och populärt familjeområde med god grannsämja där närhet finns till allt som kan önskas. Skola och förskola finns runt hörnet samt lekplatser och fotbollsplan. Gångavstånd finns till ICA Maxis kompletta utbud och är man ute efter sol och bad finns Drevvikens bad en kort bit bort.

Varmt välkomna till hem att verkligen trivas i!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.