Myrmalmsringen 125 / Söderby / Haninge

BR Radhus i toppskick med något för alla.

Slutpris
3 450 000 kr
Boarea
133.5 kvm
Avgift
6 239 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-09-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Myrmalmsringen såldes av oss 2019-09-07. Se alla våra försäljningar i Söderby samt även på Myrmalmsringen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Söderby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till detta välplanerade BR radhus beläget i idylliskt och barnvänligt område. Bostaden har ett fantastisk läge med uteplats på både fram och baksida samt en lekplats i direkt närhet.

Bostaden är disponerat på två plan och har genomgående nyrenoverade ytor mellan 2017-2019 med moderna materialval. Det finns två badrum, 3 väl tilltagna sovrum och ett stort vardagsrum med gott om plats för sociala tillställningar. Köket har gott om arbetsytor och plats för större matbord, här finner vi också utgången till den härliga uteplatsen där man umgås med familj och vänner. Framsidans uteplats berikar bostaden med en altan med plats för loungegrupp och ett praktiskt förråd för dynorna och dylikt.

Bostaden är beläget i lugnt och populärt familjeområde där närhet finns till allt. Skola och förskola finns runt hörnet samt lekplatser och fotbollsplan. Gångavstånd finns till ICA Maxis kompletta utbud och är man ute efter sol och bad finns Drevviken i närheten.

Varmt välkomna till hem att verkligen trivas i!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.