Övre Villagatan 24 A / Södertälje

Välkommen till en perfekt familjelägenhet om 78,5 kvm med balkong i västerläge!

Slutpris
1 800 000 kr
Boarea
78.5 kvm
Avgift
4 934 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-09-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Övre Villagatan såldes av oss 2018-09-03. Se alla våra försäljningar i Södertälje samt även på Övre Villagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södertälje är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Attraktiv trea på 78,5 ljusa och yteffektiva kvm med eftertraktat läge i Södertälje som är genomgående smakfullt renoverad med stor känsla för byggåret där många av de fina originaldetaljerna finns bevarade.
Lägenheten har ett utmärkt planerat kök med stilfull skåpsinredning. Köket är rikligt maskinellt utrustat och erbjuder upplysta arbetsytor samt förvaringsmöjligheter. Matplats för större sällskap invid fönster mot lugn innergård.
Här erbjuds två väl tilltagna sovrum med plats för dubbelsäng med goda förvaringsmöjligheter. Ljus och välkomnande hall med avhängningsmöjligheter i garderober samt rymlig klädkammare. Badrummet renoverades i samband med stambytet och är utrustat med tvättmaskin samt dusch.

På Övre villagatan bor ni i ett centralt läge med gångavstånd till buss/pendeltåg, Tom Tits, AstraZ, Centrum och grönområden. Brf Todyveln är en stabil HSB föreningen som är lågt belånad och alla stora renoveringar bakom sig.
Föreningen har en väldigt uppskattad innergård med grillmöjligheter. Genom trapphuset nås utöver källarförrådet även garaget.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.