Elisabet Stuxberg, ansvarig mäklare i Sollentuna & Kista
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Elisabet Stuxberg

Ansvarig mäklare

Förberedd försäljning




Tureberg— Sollentuna


Förberedd försäljning

Tureberg— Sollentuna


Referensnummer
461 993
Boarea
83 kvm
Rum
3 rum

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.



Området
Tureberg  i sollentuna

Tureberg

I Tureberg bor du mycket centralt med allt du kan tänkas behöva som butiker, restauranger, skolor och naturen precis runt hörnet.


01
Fördelar med området
Stort shoppingutbud Bussar Sportbar Gym Tågstation Restauranger Cykelbanor Barer Bio Bokhandel Butiksgata/köpcentrum

02
Kommunikationer

Här finner du Sollentuna Station med pendeltåg mellan Nynäshamn (Södertälje centrum) och Uppsala (Märsta) med ca 15 minuter in till Stockholm City där sedan övriga pendeltågslinjer och samtliga tunnelbanelinjer går. Från Sollentuna station går även flertalet bussar mot bland annat Kista centrum, Häggviks handelsplats, Karolinska sjukhuset och Danderyds sjukhus. Färdas du med bil tar det bara 5 minuter innan du är ute på E4. Det är med andra ord mycket lätt att ta sig till övriga Stockholm både kommunalt och med bil.


03
Natur och fritid

Tureberg har ett brett utbud av olika aktiviteter och intressen. Här ligger Sollentuna centrum med butiker för den shoppingintresserade, och om du mot all förmodan inte hittar det du söker ligger Mall of Scandinavia endast 10 min bort och Stockholm City 15 minuter bort med pendeltåg. Är du mer av en naturmänniska hittar du Edsviken med härliga promenadstråk, fontän, utegym och badstrand bara fem minuter bort. Vid Edsviken ligger även Sollentunavallen med friidrottshall, utomhusarena för friidrott, två fotbollsplaner, två ishallar, bandyplan, skatepark och pumptrackbana. I Tureberg finns även gym och Arena Satelliten som anordnar mängder med aktiviteter som du kan läsa mer om här: http://arenasatelliten.se/.


04
Barnomsorg och skolor

I Tureberg finner du bland annat skolorna Sollentuna International School (F-9), Vittra (F-9) och Sofielundsskolan (F-9). Exempel på de förskolor som finns i området är Förskolan Regnbågen och Förskolan Sofielund, men självklart finns många fler förskolor och skolor inom Sollentuna kommun. För mer information om dessa kan du besöka https://www.sollentuna.se/sv/forskola--skola/.


05
Affärer och restauranger

Närmaste köpcentrum är Sollentuna Centrum med ett utbud av närmare 115 butiker, restauranger, bibliotek och frisörer, allt för att kunna möta dina vardagliga behov. Precis utanför centrum finner du flera restauranger och barer som Indian Khabar, O'Learys, Texas Longhorn och Hamilton. Här finner du även vårdcentral och tandläkare. Är du istället i behov av storhandling är det endast ca 5 minuter till Häggviks handelsplats där både ICA Maxi, Coop och City Gross finns inom gångavstånd från varandra. Där finns även Apotek, Elgiganten, Jula, Jysk, KungSängen, Blomsterlandet, Systembolaget, Myrorna mm.



Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Elisabet!

Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.