Frestavägen 26, 2 tr / Edsängen / Sollentuna / Nyproduktion

Nyproducerad gavel 4:a med två balkonger

Slutpris
3 190 000 kr
Boarea
82 kvm
Avgift
4 783 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-09-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Frestavägen såldes av oss 2019-09-17. Se alla våra försäljningar i Sollentuna samt även på Frestavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Edsängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu har du möjlighet att förvärva en nyproducerad 4:a med fint gavelläge och två balkonger. Till lägenheten hör ett förråd om c:a 10 kvm. Lägenheten är otroligt ljus och både inredning och materialval är väl genomtänkta och påkostade. Utemiljön är väl genomtänkt med en trivsam innergård och föreningen har en gemensam lokal och en takterrass med utekök och grill. Förskola finns i kvarteret och närlivs och restaurang kommer att öppna under 2019. Man är garanterad att kunna hyra en parkeringsplats i föreningens garage. Föreningen har också en bilpool där du kan hyra en Tesla. Här bor du med närhet till kommunikationer och vackra promenadstråk längs både Edsvikens och Norrvikens vatten. Planerad inflyttning är i november 2019.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Edsängen

Här i trevliga Edsängen bor du med närhet till både naturen och bra kommunikationer. Området är perfekt för dig som är fritidsintresserad då du både har sjöar, sportfält och skidbacke inom gångavstånd.

Kommunikationer

Genom Edsängen går buss 527 Sollentuna Station - Vaxmora (-Fornboda). Till Sollentuna Station tar det ca 20 minuter och därifrån går sedan bussar mot Kista samt pendeltåg mot Stockholm City, Märsta, Arlanda och Uppsala. Går man istället ut till Danderydsvägen till busshållplats Malla Silfverstolpes väg finns här ett större utbud av busslinjer mot både Sollentuna Centrum och Danderyd. Här passerar även direktbussar till City under rusningstid samt nattbuss 697 Cityterminalen.

Natur och fritid

Med gångavstånd till sjöarna Norrviken och Edsviken finns här goda möjligheter till både bad och promenader under sommarhalvåret och skridskoåkning under vinterhalvåret. I närheten finns även Väsjöbacken med sex liftar och fyra nedfarter för den som är intresserad av utförsåkning. I området finns även Edsbergs Sportfält, Sollentuna Rackethall, Medley sim- och sporthall, Sollentuna Bowlinghall samt flertalet gym. Här finns alltså ett stort utbud av fritidsintressen inom gångavstånd.

Barnomsorg och skolor

Det finns gott om skolor och förskolor i närområdet. Exempel på två förskolor inom gångavstånd är Nordlandia Förskolor AB och Inspira Förskola Snäckbacken. De grundskolor som ligger inom gångavstånd är Gärdesskolan (F-9) och Edsbergsskolan (7-9) som både har Särklasser, Förberedelseklasser, Spetsutbildning inom matematik, Engelskainriktning, Musikinriktining samt inriktning inom Idrott och Hälsa. På andra sidan Danderydsvägen ligger Rudbeck, en av Sveriges största gymnasieskolor med ett brett utbud av program och inriktningar. För mer information om skolor och förskolor i Sollentuna kommun, vänligen besök https://www.sollentuna.se/sv/forskola--skola/.

Affärer och restauranger

Närmaste centrum är Edsbergs Centrum som bland annat erbjuder vårdcentral, frisörer, bibliotek, flertalet restauranger samt ICA. Tar man istället bussen ca 20 minuter till Sollentuna Centrum med ett utbud av närmare 115 butiker, restauranger, bibliotek och frisörer.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.