Häggviksvägen 15 / Häggvik / Sollentuna

Högst upp med terrass

Slutpris
3 100 000 kr
Boarea
85 kvm
Avgift
3 908 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
6 av 6
Såld
2019-08-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Häggviksvägen såldes av oss 2019-08-29. Se alla våra försäljningar i Sollentuna samt även på Häggviksvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Häggvik är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med gångavstånd till pendeltågsstation ligger denna välplanerade 2,5:a om 85 kvm. Lägenheten har ett av områdets bästa läge, högst upp i huset med stor terrass. Rejält kök med plats för stort matbord, vardagsrum med parkettgolv och utgång till terrass i västerläge, stort sovrum, badrum med tvättmaskin och torkskåp, klädkammare/arbetsrum samt ytterligare ett förråd i lägenheten. Till lägenheten hör också ett källarförråd.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Häggvik

Här i Häggvik bor du som vill komma ifrån storstadens hektiska tempo, men ändå ha lätt att ta dig fram kommunalt, perfekt! Med närhet till både natur, sjöar, sporthallar och golfbanor finns här allt man kan tänka sig för att möta den frilufts- och sportintresserades önskemål.

Kommunikationer

Från Häggvik station kan du smidigt ta dig till både Stockholm City (19 min) och Märsta (18 min) med pendeltåg. Endast en station bort ligger Sollentuna station där pendeltåg mot både Uppsala och Arlanda går samt bussar mot bland annat Danderyds sjukhus, Karolinska sjukhuset och Kista. De bussar som går genom Häggvik är: Buss 520 Sollentuna station - Holmboda Buss 525 Sollentuna station - Viby Även nattbuss 697 Cityterminalen går förbi Häggvik vid hållplats Djupdalsvägen vilket bidrar till att det är smidigt att ta sig fram kommunalt oavsett tid på dygnet.

Natur och fritid

I och med att Häggvik angränsar till Norrviken och har promenadavstånd till Edsviken finns här goda möjligheter till både bad och fina promenadstråk. För den sportintresserade finns både Norrviken IP samt Sollentunavallen (med bland annat ishall) i närheten och för den mer shoppingintresserade finns Sollentuna centrum endast fem minuter bort med butiker, restauranger, bibliotek och frisörer. För golffantasten finns Sollentunas tre golfbanor i närliggande område Rotebro.

Barnomsorg och skolor

I området finns det flertalet förskolor som till exempel Mattelekförskolan, Månen, Mubarak och Smultronstället. Här finns även grundskolorna Häggviksskolan (4-9) och Skälbyskolan (F-3). Den gymnasieskola som ligger i området är Häggviks gymnasium och endast en kort promenad finner du Rubecks gymnasium, en av Sveriges största gymnasieskolor med ett brett utbud av program och inriktningar. För mer information om Sollentuna kommuns utbud av förskolor och skolor, vänligen besök deras hemsida på https://www.sollentuna.se/sv/forskola--skola/.

Affärer och restauranger

I Häggviks handelsplats finns goda möjligheter att tillfredsställa veckans alla inhandlingar då både ICA Maxi, Willys och Coop finns inom gångavstånd från varandra. Där finns även Apotek, Elgiganten, Jula, Jysk, KungSängen, Blomsterlandet, Systembolaget, Myrorna mm. Letar man efter matställen i området finns här både pizzerior, thaimat och italienska restauranger.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.