Kung Hans Väg 129b / Rotebro / Sollentuna

Totalrenoverad 3:a med radhuskänsla

Slutpris
2 500 000 kr
Boarea
69 kvm
Avgift
3 462 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-07-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kung Hans Väg såldes av oss 2019-07-08. Se alla våra försäljningar i Sollentuna samt även på Kung Hans Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rotebro är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna totalrenoverade 3.a i Rotebro. Hela lägenheten har genomgått en grundlig renovering från golv till tak. Alla vitvaror är nya och har noggrant valts ut för att matcha designen i lägenheten. Köket har öppnats upp mot vardagsrummet vilket bjuder in till sociala sammanhang med vänner och familj. Den optimalt planerade kökshalvön avgränsar kök och vardagsrum samtidigt som man bibehåller den öppna känslan.
Badrummet är stort och rymligt med en stilren modern stil. Bra med ljus från ett insynsskyddat fönster. Balkong i soligt söderläge med utgång från vardagsrummet. Lägenheten ligger i ett lummigt och mysigt område med egen ingång vilket gör att man får känslan av att bo i ett radhusområde. Endast några hundra meter till Rotebro station där det endast tar ca 24 minuter in till Stockholm city.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration