Kung Hans Väg 129b / Rotebro / Sollentuna

Totalrenoverad 3:a med radhuskänsla

Slutpris
2 500 000 kr
Boarea
69 kvm
Avgift
3 462 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-07-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kung Hans Väg såldes av oss 2019-07-08. Se alla våra försäljningar i Sollentuna samt även på Kung Hans Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rotebro är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna totalrenoverade 3.a i Rotebro. Hela lägenheten har genomgått en grundlig renovering från golv till tak. Alla vitvaror är nya och har noggrant valts ut för att matcha designen i lägenheten. Köket har öppnats upp mot vardagsrummet vilket bjuder in till sociala sammanhang med vänner och familj. Den optimalt planerade kökshalvön avgränsar kök och vardagsrum samtidigt som man bibehåller den öppna känslan.
Badrummet är stort och rymligt med en stilren modern stil. Bra med ljus från ett insynsskyddat fönster. Balkong i soligt söderläge med utgång från vardagsrummet. Lägenheten ligger i ett lummigt och mysigt område med egen ingång vilket gör att man får känslan av att bo i ett radhusområde. Endast några hundra meter till Rotebro station där det endast tar ca 24 minuter in till Stockholm city.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Rotebro

Här bor du i ett trevligt område med närhet till både bra kommunikationer såväl som som fina naturområden.

Kommunikationer

Från Rotebro tar du dig lätt in till City eller norrut mot Arlanda och Uppsala med pendeltåg från stationen Rotebro. Härifrån går även flertalet bussar mot exempelvis Sollentuna station och Kallhäll.

Natur och fritid

Rotebro angränsar till grönskande Järvafältet i både väst och norr och till Norrviken i öst vilket ger goda möjligheter till både bad och trevliga promenader i skogen. Här finns även tre olika golfbanor för golffantasten och gym för den som önskar.

Barnomsorg och skolor

Här finns det gott om förskolor och grundskolor inom gångavstånd eller en kort busstur bort. Några exempel på förskolor är Solglimten, Montessoriförskolan Delfinen och Futuraskolan, men det finns många fler. Om man istället ser till grundskolor är några exempel på dessa Gillboskolan (3-9), Mikaelskolan (F-9) och Futuraskoloan (F-9), men åter igen finns det många fler i området. För mer information om Sollentunas utbud av förskolor och skolor, vänligen besök kommunens hemsida på https://www.sollentuna.se/sv/forskola--skola/

Affärer och restauranger

I Rotebro hittar du både matbutiker, apotek, vårdcentral och restauranger, allt för att kunna möta dina behov på hemmaplan. Här finns även Rotebro handelsplats med ännu fler butiker, mataffärer, restauranger och Systembolaget samt Lek och Bus som är perfekt för barnen så att du kan handla i lugn och ro.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.