Kvarnskogsvägen 8, bv / Kvarnskogen / Sollentuna

Smakfullt renoverad med öppen planlösning

Slutpris
2 695 000 kr
Boarea
73 kvm
Avgift
4 073 kr/mån
Rum
2,5 rum (2 sovrum)
Såld
2019-10-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kvarnskogsvägen såldes av oss 2019-10-23. Se alla våra försäljningar i Sollentuna samt även på Kvarnskogsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kvarnskogen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna ljusa och smakfullt renoverade 2,5:a! Mellan kök och vardagsrum är det öppen planlösning och köksön inbjuder till social samvaro och erbjuder dessutom extra utrymme för förvaring. Det rymliga badrummet är helkaklat och här finns både tvättmaskin och torktumlare. Allt är målat i ljusa färger och det är gott om förvaringsutrymme. Uteplatsen är insynsskyddad och har förbindelse mot den vackra naturen på baksidan. Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område vid en lågfartsgata utan genomfartstrafik, vilket ger en trygghet för småbarnsfamiljerna i området. I närområdet finns fina promenad- och cykelvägar och vill du bada finns badplatser både vid Edsviken och Rösjön. Ett flertal skolor och förskolor finns i närområdet och den närmaste förskolan ligger bara 150 meter bort. Det är också nära till kommunikationer, affärer och annan service. Välkommen till en fin lägenhet i ett område att trivas i!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.