Lillies Väg 22

Lillies Väg 22

Slutpris

2 520 000 kr


Viby— Sollentuna

Lillies Väg 22


Slutpris
2 520 000 kr

Viby— Sollentuna

Fin lägenhet med radhuskänsla och altan i söderläge

Välkommen till en ljus och välplanerad 2,5:a med radhuskänsla och stor härlig uteplats i söderläge! Lägenheten har byggts om för att få ett extra sovrum och den halvöppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet ger ett ljust och öppet intryck. Det är genomgående vitlaserat ekparkettgolv i hela lägenheten och köket är renoverat. Badrummet är rymligt och har fönster och kaklade väggar, samt ett nytt badkar (april 2023). I badrummet finns en tvättmaskin installerad och det finns utrymme för en torktumlare bredvid. Klädkammaren är rymlig och kan med fördel användas som arbetsrum om man så vill.

Till lägenheten hör ett förråd (i en separat byggnad på innergården) och i föreningen finns en bastu man kan disponera samt en gästlägenhet att hyra. Är man intresserad av trädgårdsodling finns odlingslotter att hyra.

Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område, kantat av trevliga skogspartier som vävs samman med naturreservatet Järvafältet. Från bostaden är det gångavstånd till både skolor och förskolor, och närmaste busshållplats ligger endast någon minut bort. I området finns fotbollsplan, flertalet lekplatser, motionsspår, utegym och ridskola. Sjön Ravalen erbjuder både badplats och skridskoåkning efter säsong. För den golfintresserade finns flera golfbanor att välja mellan.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
71.5 kvm
Avgift
5 770 kr/mån
Rum
2,5 rum (2 sovrum)
Såld
2023-04-27

Mäklarhuset Sollentuna & Kista

Denna lägenhet på Lillies Väg såldes av oss 2023-04-27. Se alla våra försäljningar i Sollentuna samt även på Lillies Väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.