Pilvägen 70
Pilvägen 70
Ender Karaman, ansvarig mäklare i Sollentuna & Kista
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Ender Karaman

Ansvarig mäklare

Till salu

Pilvägen 70

Utgångspris

2 795 000 kr


Utgångspris

2 795 000 kr



Helenelund— Sollentuna

Pilvägen 70


Till salu
Utgångspris
2 795 000 kr

Helenelund— Sollentuna

🌞 Välplanerad 3:a på Pilvägen: Modern Komfort och Hemtrevlig Atmosfär

🌞 Stig in och kĂ€nn dig hemma pĂ„ PilvĂ€gen i denna vĂ€lplanerade och stilfulla 3:a pĂ„ 73,1 kvadratmeter, belĂ€gen pĂ„ vĂ„ning fyra. NĂ€r du öppnar dörren möts du av en vĂ€lkomnande och rymlig hall dĂ€r det nyligen lagda parkettgolvet i Prestige Ek Graphite strĂ€cker sig in i köket. Hallen och vardagsrummet har nyligen fĂ„tt nya tapeter som reflekterar en modern estetik och samtidigt ger en varm och inbjudande atmosfĂ€r.

🌅 Det rymliga vardagsrummet, hjĂ€rtat av ditt nya hem, badar i naturligt ljus och Ă€r den perfekta platsen för avslappning eller att underhĂ„lla gĂ€ster. HĂ€r leder en dörr ut till den inglasade balkongen dĂ€r du kan njuta av solen frĂ„n sydvĂ€st och vila ögonen pĂ„ den lugnande utsikten – en perfekt plats för ett morgonkaffe eller en lugn stund med en bok.

🍳 Ditt nya kök, renoverat 2020 med en sofistikerad palett av grĂ„a luckor frĂ„n IKEA och moderna vitvaror frĂ„n Siemens och Bosch, Ă€r designat för bĂ„de funktionalitet och estetik. Detta kök, med sin praktiska layout och integrerade belysning i vitrinskĂ„pen, erbjuder Ă€ven en vacker kontrast med sina mörka laminatbĂ€nkskivor och stĂ€nkskydd i "Klinker Spiegel Quartz GrĂ„".

🚿 I badrummet, som helkaklades 2013 i samband med stambytet, finner du modern komfort med vĂ€gghĂ€ngd toalett, handfat, handdukstork och en dusch omgiven av vikbara glasvĂ€ggar. De grĂ„ klinkers och vita kakelplattorna ger en ren och vĂ€lvĂ„rdad kĂ€nsla.

đŸ›ïž Sovrummen i denna bostad erbjuder en vĂ€nlig atmosfĂ€r. Det första sovrummet Ă€r en lugn retrĂ€tt med mjuka linoleumgolv och lugnande tapeter, medan det andra sovrummet, ljust och vĂ€lkomnande, Ă€r perfekt anpassat för barn eller som arbetsrum, med gott om plats för en sĂ€ng och skrivbord.

📩 Den praktiska förvaringen löper genom hemmet, med ett lĂ€ttillgĂ€ngligt förrĂ„d frĂ„n hallen och ett extra kĂ€llarförrĂ„d som ger gott om plats för allt frĂ„n sĂ€songsklĂ€der till sportutrustning.

đŸ’Œ I mĂ„nadsavgiften för denna bostad ingĂ„r vĂ€rme, vatten, kabel-TV, bredband, vilket bidrar till en bekymmersfri vardag och underlĂ€ttar din budgetplanering. Observera att det finns en obligatorisk kostnad pĂ„ 20 kr/mĂ„n för bostadsrĂ€ttstillĂ€gget.

đŸ« Förutom en fantastisk bostad har du snabb och enkel tillgĂ„ng till allt du behöver i vardagen. Helenelundsskolan (F-9) och flera förskolor ligger pĂ„ gĂ„ngavstĂ„nd, vilket underlĂ€ttar familjelivet. Natur- och strövomrĂ„den sĂ„som Edsviken erbjuder badbryggor, strandpromenader och motionsspĂ„r perfekta för löpning och skidĂ„kning. Om vintern kan du njuta av lĂ„nga skridskoturer pĂ„ Edsvikens is.

🛒 Boendet pĂ„ PilvĂ€gen placerar dig intill Helenelunds Centrum med allt frĂ„n ICA supermarket till lokala restauranger och gym. Silverdals charmiga torg och Edsvikens Torg erbjuder ytterligare service och shoppingmöjligheter. Med bil nĂ„r du Sollentuna centrum pĂ„ ca 7 minuter och HĂ€ggviks Handelsplats pĂ„ ca 9 minuter.

🚉 Du bor ett stenkast frĂ„n pendeltĂ„get som snabbt tar dig till Stockholms central pĂ„ ca 13 minuter och Sollentuna Centrum pĂ„ ca 3 minuter. Med nĂ€rhet till bĂ„de E4 och E18 Ă€r du vĂ€l ansluten till hela Storstockholm och Arlanda.

🏠 Ditt nya hem pĂ„ PilvĂ€gen kombinerar funktionalitet med en omsorgsfull estetik för att skapa en miljö dĂ€r varje detalj Ă€r genomtĂ€nkt för ditt vĂ€lbefinnande. VĂ€lkommen att uppleva en harmonisk balans mellan modernitet och komfort – en plats dĂ€r du kan skapa ditt nĂ€sta kapitel.


Utgångspris
2 795 000 kr
Boarea
73.1 kvm
Avgift
5 003 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 6 (Hiss finns)


Aktuella visningar


Söndag 26 maj 14:00 — 15:00

Öppen visning

Öppen visning
Boka

Måndag 27 maj

Anmälan krävs

Anmälan krävs
Boka

MĂ€klarhuset Sollentuna & Kista

Kontakta Ender eller Farzad för mer information kring Pilvägen 70.

Ender Karaman

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, kurdiska, turkiska ...+2

Farzad Mirzazadeh

Assisterande mäklare
Talar även engelska, persiska ...+1

Ekonomiska tjÀnster

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.

Upptäck med smarta digitala verktyg



Planlösning

Rumsbeskrivning

01
Hall

VÀlkommen in i en rymlig och inbjudande hall dÀr ett nylagt parkettgolv i Prestige Ek Graphite ger en stilren första intryck. HÀr möts du av vackra, nyligen omtapetserade vÀggar som genast ger ett hemtrevligt intryck. En sÀkerhetsdörr installerad 2021 bidrar till bÄde trygghet och en modern kÀnsla. FrÄn hallen nÄr du enkelt lÀgenhetens olika rum samt det praktiska förrÄdet.


02
Vardagsrum

Det rymliga vardagsrummet Àr hjÀrtat i hemmet, fyllt av naturligt ljus som strömmar in genom stora fönster. Rummet Àr utrustat med smakfulla tapeter som skapar en avslappnad och vÀlkomnande atmosfÀr. Vardagsrummet Àr perfekt för större möbelgrupper och socialt umgÀnge. En dörr leder ut till den inglasade balkongen dÀr du kan njuta av solnedgÄngen i sydvÀstlÀge.


03
Kök

Detta nyligen renoverade kök frÄn 2020 framhÀver elegans och modern design med grÄa luckor och vitrinskÄp frÄn IKEA, som Àr utrustade med integrerad belysning, skapar detta en varm och vÀlkomnande atmosfÀr. Mörka laminatbÀnkskivor tillsammans med ett sofistikerat stÀnkskydd i "Klinker Spiegel Quartz GrÄ" tillför en lyxig kÀnsla till rummet. Köket Àr fullt utrustat med moderna vitvaror, inklusive ugn, induktionshÀll och diskmaskin frÄn Siemens, samt ett kylskÄp frÄn samma tillverkare och en frys frÄn Bosch. En elegant spisflÀkt frÄn Silverline kompletterar utrustningen. Med sitt rymliga matbord som bekvÀmt rymmer 4-6 personer, blir köket en naturlig samlingspunkt för bÄde vardag och fest.


04
Badrum

Detta helkaklade badrum, uppdaterat 2013, Àr utrustat med moderna bekvÀmligheter som en vÀgghÀngd toalett, stilrent handfat, handdukstork, och en dusch med vikbara glasvÀggar. GrÄ klinkers pÄ golvet och vita kakelplattor pÄ vÀggarna bidrar till en ren och vÀlorganiserad kÀnsla.


05
Sovrum 1

Detta sovrum Àr en fridfull retrÀtt med mjuka linoleumgolv och lugnande tapeter. Rummet Àr generöst tilltaget och erbjuder plats för en dubbelsÀng samt garderober, vilket gör det idealiskt för avkoppling och ÄterhÀmtning.


06
Sovrum 2

Det andra sovrummet Àr ljust och vÀnligt, perfekt som barnrum eller gÀstrum. Med gott om plats för en enkelsÀng och ett skrivbord Àr rummet anpassat för bÄde lek och lÀrande. De ljusa linoleumgolven och de vÀnliga tapeterna skapar en vÀlkomnande atmosfÀr.


07
FörrÄd

Det praktiska förrÄdet Àr lÀttillgÀngligt frÄn hallen och erbjuder gott om förvaringsmöjligheter för sÀsongsklÀder, sportutrustning och andra föremÄl. Det hÄller ditt hem prydligt och organiserat, och ett ytterligare kÀllarförrÄd erbjuder extra utrymme för förvaring.


Fakta

01
Beskrivning
Boarea

73,1 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrÀttsföreningen)

Rum

3 (2 sovrum)

VĂ„ning

4 av 6


02
Byggnadssätt
ByggnadsÄr

1970

Kommentar, byggnad

Flerfamiljshus

VĂ€rme och ventilationsanl.

UppvÀrmning: FjÀrvÀrme
Ventelation: Mekanisk frÄnluftsventilation (F)


03
Energideklaration
Energiklass
Energideklaration
Specifik energianvÀndning

140 kWh/kvm och Ă„r

SammanstÀllning

Energideklaration Àr utförd
Datum: 2018-12-10


04
TV/Internet
Beskrivning TV/Internet

Samtliga bostadslÀgenheter har tillgÄng till bredband upp till 100 Mbit via Ownit.
BRF Pillunden Àr gruppansluten till Ownit. Detta betyder att alla hushÄll har tillgÄng till 100 Mbit/s symmetriskt bredband vilket ingÄr i avgiften.

I tjÀnsten ingÄr 10st e-post konton, 100 MB utrymme för hemsida, webmail och spamfilter.

Vill du maxa din bredbandshastighet till 1 000 Mbit/s kostar det 199 kr extra i mÄnaden och debiteras individuellt. Uppgraderingen sker via Ownits portal och kan göras i samband med aktiveringen.
Mer info: https://pillunden.se/bredband-telefoni/

Kabel-TV
Det finns bÄde analog- och digital-tv till samtliga lÀgenheter via Telenor.
Mer info: https://pillunden.se/kabel-tv/


05
Balkong

Inglasad balkong med sydvÀstlÀge


06
Bilplats/Övriga byggnader
Beskrivning, parkering

Garageplatser:
Det finns 55 bilplatser och 3 motorcykelplatser i garaget. Varje plats Àr sÀkrad med en metallgrind och lÄses med ett klass 3 hÀnglÄs.
Bilplats: Hyrkostnad Àr 600 kr/mÄn för en normalstor plats och 700 kr/mÄn för en större plats.
Motorcykelplats: Hyrkostnad Àr 300 kr/mÄn.
Utomhusplatser:
Det finns 36 parkeringsplatser utomhus direkt anslutna till föreningen.
Hyrkostnad: 350 kr/mÄn.

FörrÄd:
Till varje bostadslÀgenhet hör ett förrÄd som finns antingen i kÀllaren eller pÄ vinden. Om du behöver hyra ett extra förrÄd, kontakta Àven hÀr förvaltaren Emvix.


Ekonomi

01
Avgift

5 003 kr/mÄn

Beskrivning av kostnader som ingÄr i avgiften

I mÄnadsavgiften ingÄr vÀrme, vatten, kÀllarförrÄd, kabel-TV och bredband.

Kommentar, mÄnadsavgift

Dessutom tillkommer en obligatorisk försÀkringskostnad pÄ 20 kr/mÄn.

FörsÀkring

135 kr/mÄn

HushÄllsström

398 kr/mÄn

BostadsrÀttstillÀgg

20 kr/mÄn

Sammanlagd driftskostnad

553 kr/mÄn

Antal personer i hushÄllet

3

FörsÀkring

FörsÀkring för Brf Pillunden
Föreningen har tecknat en gemensam tillÀggsförsÀkring för bostadsrÀtt som gÀller för alla bostadsrÀttsinnehavare i föreningen. Detta innebÀr att varje medlem i Brf Pillunden automatiskt omfattas av en bostadsrÀttstillÀggsförsÀkring, vilket ger ett utökat skydd utöver den vanliga hemförsÀkringen.

Viktigt att komma ihÄg
Denna bostadsrÀttstillÀggsförsÀkring Àr inte en ersÀttning för den personliga hemförsÀkringen. Den tÀcker frÀmst skador som rör sjÀlva bostadsrÀtten och kompletterar dÀrmed skyddet som hemförsÀkringen erbjuder.

Kostnad
För denna extra trygghet tillkommer en obligatorisk kostnad pÄ 20 kr per mÄnad, vilket kommer att specificeras pÄ din mÄnadsfaktura.

Ditt ansvar som bostadsrÀttsinnehavare
Som boende i en bostadsrÀtt bÀr du ett personligt underhÄllsansvar för din lÀgenhet. Det innebÀr att du ska se till att din lÀgenhet alltid Àr i gott skick. Detta omfattar underhÄll av bland annat tapeter, golv och innerdörrar. Du mÄste ocksÄ se till att kakel i badrum Àr helt och tÀtt, samt att alla vattenledningar i lÀgenheten Àr hela och fungerar som de ska. Exakt vilka delar av fastigheten som du respektive föreningen ansvarar för Àr reglerade av bostadsrÀttslagen samt föreningens stadgar.

BostadsrÀttstillÀgg i hemförsÀkringen
För att ytterligare skydda dig mot kostnader för skador pÄ din bostadsrÀtts fasta inredning som du eller tidigare Àgare har installerat, ingÄr ofta ett bostadsrÀttstillÀgg i standardhemförsÀkringen. Detta tillÀgg ersÀtter skador pÄ sÄdan inredning som du sjÀlv bekostat.

UpplÄtelseform

BostadsrÀtt

ÖverlĂ„telseavgift

1 433 kr, betalas av köpare.

PantsÀttningsavgift

573 kr

Andel i förening

1,01270%

Kommentar, andelstal

Årsavgift andel: 1,01 %

PantsÀttning

Àr pantsatt. Uppgiften Àr kontrollerad 2024-04-05.

Boendekalkyl

VÀlkommen att kontakta ansvarig fastighetsmÀklare om du vill ha hjÀlp med att upprÀtta en boendekostnadskalkyl.

AvgiftsförÀndringar

Föreningen höjde avgiften i mars 2024 med 7%. Ingen ytterligare höjning Àr planerad i dagslÀget.


Föreningen

01
BenÀmning

BRF Pillunden. I föreningen finns 101 lÀgenheter.

MarkÀgare

Föreningen Àger marken

AllmÀnt

Brf Pillunden bestÄr utav 120 lÀgenheter pÄ PilvÀgen 48-70.

Fastighetens lÀge ligger nÀra pendeltÄget, som tar dig till Stockholms central pÄ ca 12 minuter. Det finns Àven goda kommunikationer med bussar som Äker mot bl.a. Jakobsberg och Danderyds sjukhus.

Som boende pÄ PilvÀgen bor du ocksÄ i anslutning till Helenelunds Centrum med bl.a. mataffÀr, apotek och gym men har Àven nÀra till Sollentuna centrum och Kista Galleria.

Flera skolor och förskolor finns i omrÄdet. Det finns ocksÄ fina lekplatser och en omtyckt pulkabacke i omrÄdet. NÀrhet till grönomrÄde och vatten.

AvgiftsförÀndringar

Föreningen höjde avgiften i mars 2024 med 7%. Ingen ytterligare höjning Àr planerad i dagslÀget.

Gjorda renoveringar

-2023 Renovering av uteplatser pÄ baksidan av höghuset.
- 2021 Balkongrenovering
- 2013 Stambyte
- 2012 Fönster
- 2005 Yttertakets papp Àr omlagt
- 2000 Ny tvÀttstuga anordnade
- 1999 Renovering av hissar

Övriga utrymmen i föreningen

TvÀttstuga: I fastigheten finns en gemensam tvÀttstuga belÀgen i en separat byggnad pÄ gÄrden, tillgÀnglig dygnet runt. TvÀttstugan Àr utrustad med tre tvÀttrum, varje rum innehÄller tvÄ tvÀttmaskiner, en torktumlare, ett torkskÄp och en mangel. Bokning av tvÀttid sker via en panel i tvÀttstugan, dÀr man anvÀnder en elektronisk bricka för att reservera tid.

Avfallshantering: I samma byggnad som tvÀttstugan finns Àven soprum för hushÄllsavfall och kÀllsortering. Avfallet sorteras enligt tydliga anvisningar i soprummet. Information om korrekt sortering finns tillgÀnglig pÄ webbplatsen www.soren.nu. För avlÀmning av el-avfall eller vitvaror, besök styrelserummet under de angivna mottagningskvÀllarna.

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (Àkta)

Andel av BRF nettoskuldsÀttning

437 885 kr


Området

01

I omrÄdet finns en utmÀrkt bostad med nÀrhet till kommunikationer som ger enkel tillgÄng till allt nödvÀndigt för det dagliga livet, vilket gör det enklare att hantera vardagens logistik. Inom gÄngavstÄnd finns Helenelundsskolan (F-9) samt flera förskolor. NaturomrÄdet Edsviken, som ligger nÀra, innehÄller bÄde strövomrÄden och badmöjligheter med bryggor och strandpromenader. Det finns ocksÄ lÀttillgÀngliga badplatser, vidstrÀckta strövomrÄden och vÀl underhÄllna löp- och skidspÄr. Under vintern kan man Äka skridskor pÄ en plogad bana pÄ Edsvikens is, beroende pÄ vÀderförhÄllandena. PÄ cykelavstÄnd finns Àven flera sportfaciliteter som Sollentuna simhall, Sollentunavallen och den nya fotbollsplanen i Silverdal.

Som boende pÄ PilvÀgen har du tillgÄng till Helenelunds Centrum dÀr du finner en ICA Supermarket, flertalet restauranger, ett apotek, en sportbar, en populÀr köttbutik och ett gym. Vid Silverdals torg, kÀnt för sin charm, finns en vÀlsorterad nÀrbutik, ytterligare ett gym, frisör, café, pizzeria, en asiatisk restaurang och en inredningsbutik. NÀra Edsvikens Torg finns ocksÄ ett gym och bageriet Gateau. Med bil Àr det cirka 7 minuter till Sollentuna centrum och cirka 9 minuter till HÀggviks Handelsplats. I Sollentuna centrum, som rymmer cirka 115 butiker, erbjuds ett brett utbud av restauranger, shopping, service och ett gym (SATS). HÀggvik erbjuder större varuhus som Ica Maxi och Coop Forum, Systembolaget, Jysk, Jula, Blomsterlandet med mera. För den som söker ytterligare shoppingmöjligheter Àr Kista Galleria, Mall of Scandinavia och TÀby centrum lÀttillgÀngliga med kollektivtrafik eller bil.

Kommunikationer

Bostaden Àr placerad mycket nÀra pendeltÄgsstationen, vilket möjliggör en snabb resa till Stockholms central pÄ cirka 13 minuter och till Sollentuna Centrum pÄ ungefÀr 3 minuter. OmrÄdet Àr ocksÄ vÀl anslutet med flera busslinjer som erbjuder förbindelser till bland annat Sollentuna, HÀggviks Handelsplats och Rudbecksskolan i en riktning, samt mot Mörbystation via Silverdal, Bergshamra och Danderyds sjukhus i den andra riktningen. Resan till Kista tar cirka 7 minuter med buss, men det Àr Àven möjligt att promenera eller cykla dit pÄ ett behagligt avstÄnd. Tack vare nÀrheten till bÄde E4 och E18 Àr det lÀtt att snabbt nÄ Stockholm och Arlanda med bil. Planerna pÄ en framtida tvÀrbaneförbindelse med Helenelund som ÀndhÄllplats kan komma att förbÀttra kollektivtrafiken ytterligare inom de kommande Ären.


Dokument

Ekonomi
Avgift
5 003 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
I mÄnadsavgiften ingÄr vÀrme, vatten, kÀllarförrÄd, kabel-TV och bredband.
Kommentar, månadsavgift
Dessutom tillkommer en obligatorisk försÀkringskostnad pÄ 20 kr/mÄn.
Försäkring
135 kr/mån
Hushållsström
398 kr/mån
Bostadsrättstillägg
20 kr/mån
Sammanlagd driftskostnad
553 kr/mån
Antal personer i hushållet
3
Försäkring
FörsÀkring för Brf Pillunden
Föreningen har tecknat en gemensam tillÀggsförsÀkring för bostadsrÀtt som gÀller för alla bostadsrÀttsinnehavare i föreningen. Detta innebÀr att varje medlem i Brf Pillunden automatiskt omfattas av en bostadsrÀttstillÀggsförsÀkring, vilket ger ett utökat skydd utöver den vanliga hemförsÀkringen.

Viktigt att komma ihÄg
Denna bostadsrÀttstillÀggsförsÀkring Àr inte en ersÀttning för den personliga hemförsÀkringen. Den tÀcker frÀmst skador som rör sjÀlva bostadsrÀtten och kompletterar dÀrmed skyddet som hemförsÀkringen erbjuder.

Kostnad
För denna extra trygghet tillkommer en obligatorisk kostnad pÄ 20 kr per mÄnad, vilket kommer att specificeras pÄ din mÄnadsfaktura.

Ditt ansvar som bostadsrÀttsinnehavare
Som boende i en bostadsrÀtt bÀr du ett personligt underhÄllsansvar för din lÀgenhet. Det innebÀr att du ska se till att din lÀgenhet alltid Àr i gott skick. Detta omfattar underhÄll av bland annat tapeter, golv och innerdörrar. Du mÄste ocksÄ se till att kakel i badrum Àr helt och tÀtt, samt att alla vattenledningar i lÀgenheten Àr hela och fungerar som de ska. Exakt vilka delar av fastigheten som du respektive föreningen ansvarar för Àr reglerade av bostadsrÀttslagen samt föreningens stadgar.

BostadsrÀttstillÀgg i hemförsÀkringen
För att ytterligare skydda dig mot kostnader för skador pÄ din bostadsrÀtts fasta inredning som du eller tidigare Àgare har installerat, ingÄr ofta ett bostadsrÀttstillÀgg i standardhemförsÀkringen. Detta tillÀgg ersÀtter skador pÄ sÄdan inredning som du sjÀlv bekostat.
Upplåtelseform
BostadsrÀtt
Överlåtelseavgift
1 433 kr, betalas av köpare.
Pantsättningsavgift
573 kr
Andel i förening
1,01270%
Kommentar, andelstal
Årsavgift andel: 1,01 %
Pantsättning
Àr pantsatt. Uppgiften Àr kontrollerad 2024-04-05.
Boendekalkyl
VÀlkommen att kontakta ansvarig fastighetsmÀklare om du vill ha hjÀlp med att upprÀtta en boendekostnadskalkyl.
Avgiftsförändringar
Föreningen höjde avgiften i mars 2024 med 7%. Ingen ytterligare höjning Àr planerad i dagslÀget.

Kalkyl
RÀkna pÄ ditt nya boende och boka en kostnadsfri vÀrdering av din befintliga bostad.

Området
Helenelund  i sollentuna

Helenelund

Helenelund har en trevlig blandning mellan bostadsrÀtter och villor och ett lokalt centrum som gör att du har tillgÄng till nödvÀndig service pÄ bekvÀmt avstÄnd.


01
Fördelar med omrÄdet
Gym Parker/Grönområden Tryggt Bussar Tågstation Cykelbanor Restauranger Hundvänligt Lugnt

02
Kommunikationer

HÀr finner du Helenelunds pendeltÄgsstation dÀr pendeltÄg mellan NynÀshamn, Arlanda och Uppsala gÄr. Det Àr ca 13 minuter in till Stockholm City dÀr du sedan finner övriga pendeltÄgslinjer och samtliga tunnelbanelinjer. FrÄn Helenelunds station gÄr Àven flertalet bussar mot bland annat Kista, Sollentuna station och Jakobsberg. Genom Helenelund gÄr buss 528 (Rudbeckskolan) Sollentuna station - Helenelunds station. FÀrdas du med bil har du bara nÄgon minut ut pÄ bÄde E4 och E18. Dessutom har Sollentuna ett brett cykelnÀt som gör det enkelt att cykla inom kommunen.

Det har planerats en Kistagren av tvÀrbanan som kommer gÄ via Bromma flygplats och ha sin ÀndhÄllplats vid Helenelunds station. Bygget pÄbörjades vÄren 2018 och planeras stÄ klart Är 2023. För mer information om detta projekt, vÀnligen besök https://www.sll.se/verksamhet/kollektivtrafik/aktuella-projekt/Tvarbanan-Kista-Helenelund/.


03
Natur och fritid

HÀr finns Helenelunds IP med flera fotbollsplaner dÀr du kan spela bÄde privat och trÀna i lag. Med gÄngavstÄnd till Edsviken har du nÀrhet till fina promenadstrÄk lÀngs vattnet.


04
Barnomsorg och skolor

I omrÄdet finns Helenelundsskolan med Ärs F-9 samt flertalet förskolor som bland annat Pilens förskola och Inspira Parkstugan, men sjÀlvklart finns mÄnga fler förskolor och skolor i kommunen och dessa kan du lÀsa mer om hÀr https://www.sollentuna.se/sv/forskola--skola/.


05
Affärer och restauranger

I Helenelund finns all tÀnkbar service för att kunna möta dina vardagliga behov i form av Ica Lunden, Fitness 24seven, Pizza House och fler restauranger. HÀr finns Àven massage för den som behöver koppla av efter en lÄng arbetsdag.


AnvÀnd kartan
X

Platser

Go eat&Asian Bistro

156 m


La Pizzeria Napoletana Sollentuna

165 m


Zartosht

255 m


Pizza House

364 m


Gyro-Mania

426 m


Pilens förskola

122 m


Inspira - Förskolan Parkstugan

144 m


Dibber Filuren förskola

173 m


Fritidsgården Lunden

184 m


Nattugglans Förskola

189 m


Millys Indian Supermarket

158 m


Online Shopping Agent in Europe (buying from TaoBao Chinese Web Site)

1,35 km


Kista Grossen

1,37 km


Best Of Africa AB

1,37 km


Lidl

1,43 km


Helenelund

331 m


Helenelunds station

331 m


Sollentuna

2,04 km


Häggvik station

3,98 km


Häggvik

3,99 km


Snickarevägen

240 m


Kummelbyvägen

378 m


Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Avstånd
Närområdet
Avstånd
Med bil
Med cykel
Till fots

  • Grönområde
    118 m
    1 min
    1 min
    3 min
  • Lokalt centrum
    122 m
    3 min
    2 min
    7 min
  • Tågstation
    Helenelund
    331 m
    2 min
    1 min
    7 min
  • Hållplats
    Snickarevägen
    240 m
    3 min
    2 min
    7 min
  • Hav
    1,36 km
    8 min
    7 min
    22 min
Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Ender eller Farzad!

Ender Karaman

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, kurdiska, turkiska ...+2

Farzad Mirzazadeh

Assisterande mäklare
Talar även engelska, persiska ...+1
MĂ€klarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjÀlpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mÀklare
Kostnadsfri vÀrdering av min bostad
Funderar du pÄ att sÀlja nu eller lÀngre fram? Boka en kostnadsfri muntlig vÀrdering och rÄdgivning idag.
Jag vill sÀlja min bostad
Fyll i formulÀret sÄ kontaktar vi dig och berÀttar mer om hur vi kan hjÀlpa till med försÀljningen och en riktigt lyckad affÀr.
Tack, vi har tagit emot din
förfrÄgan.
Vi kontaktar dig inom kort.